Szerintem kell néhány hónap amig az srv felszivja a kiszállókat. Lassú de biztos emelkedést várok tőle. A vezetőség érdeke jelenleg az alacsony árfolyam. Ha megszerzik a 25%t akkor lehet számítani uj projektre. Szóval még egy év pihenő.
Semmi meglepő nem történt. A fürge vevők reggel benézték. Majd többet járnak szemináriumra! PS: Alteo-t is szórták és Rábát is, DH-t is verték, nincsenek véletlenek, kicsi piac vagyunk Egyébként minél lejjebb megy az ár az srv + osztalék kombó annál vonzóbb sztem.
Új projekt, nagyobb osztalék, több srv. Én nem igazán tudok róla, hogy aktívan keresnének új projekt lehetőségeket, akár külföldön, amit nem is nagyon értek.
A lényeg, hogy ha jún. 30-án záráskor van részvényed, akkor júl 14-én részesülsz osztalékban. Részvényenként 15 Ft. Akkor is, ha azt júl. 1-én már el is adod.
De te trollkosz ugye? P Én úgy tudom ha most kiveszed a könyvet 1000 forintig, akkor kapsz 10 évre előre osztalékot, de akkor tavaly kellett hogy legyen papirod jövőre
"A részvényeseket július 14-től fizeti ki a társaság, az osztalékért pedig legkésőbb június 30-ig lehet megvásárolni a PannErgy papírjait." A kérdés az lenne, hogy juni 30 ig a idei évi vagy a jövő évi osztalékért llehet megvásárolni a panni papirjait?
"A részvényeseket július 14-től fizeti ki a társaság, az osztalékért pedig legkésőbb június 30-ig lehet megvásárolni a PannErgy papírjait." A kérdés az lenne, hogy juni 30 ig a jövő évi osztalékért vagy az idei osztalék is beleszámít?
Nagyon jó , tömör összefoglaló: 1387Ft a papírértéke, 15Ft osztalék, 600mil. sajátrészvény 950Ft-os ár-ig!, De ki az, aki ezek után még eladja itt ezen az áron (840 körül)????Nagy az ISTEN állatkertje!
PANNERGY