Igen tudom, de akkor is hallatni kell a hangunkat, hogy ezzel mi, befektetők, nem értünk egyet. Továbbmenve: amit íróasztal mellett zárt körben megtesznek, nem biztos, hogy nyilvánosan is felvállalják, hiszen akkor saját magukat kell mindenki előtt szembeköpni.
Szerintem nyár végére/kora őszre a vonatkozó rendelet visszavonásra fog kerülni, különben a magyar gazdaság elesik. Megfelelő óvintézkedések mellett fog folytatódni minden.
Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a cég részvénypakkját akarják eladni, és azon sem csodálkoznék, ha Rencsár lenne a vásárló. Ha valóban ez a szándék, akkor ezt addig kell meglépniük, míg a jelenlegi állapot fennáll.
Az történt, hogy most a cégvezetés törvény felhatalmazást kapott és azt csinálnak, ami akarnak. Én továbbra is úgy gondolom, hogy a döntéseknek az új IT taghoz van köze.
Fogalmam sincs, de ennek továbbra se látom nagy jelentőségét. Annak sokkal inkább, hogy előre belengették, hogy csak nagyon óvatosan fognak SRV-t eszközölni. Ez lefordítva nekem annyit tezs, hogy hónapokig most nem lesz SRV.
Megrázták kicsit a fát, hogy több gyümölcs hulljon le olcsón. Fél év múlva lazán megtehetik amit írsz arra hivatkozással, hogy lám elmúlt a vírus, örvendjetek. Vagy egy év múlva. Akinek nem sietős annak az olcsóbban vásárolt srv a kedvezőbb.
Lehet csak próbáltak a valóság talaján maradni ezzel a 750-es árfolyammal, hisz valljuk be, jelenleg nagy veszélye nincs hogy a az ennél magasabb árfolyam fogja akadályozni a SRV végrehajtást. Úgyhogy sok jelentősége nincs.
PANNERGY