másik papírokban minden nap ott volt, kivétel nélkül. 650-ig szerintem nem jön vissza, azalatt nem érdemes adni, úgy rémlik 630on dobtak rá utoljára, utána lépett le.
Akkor most mennek ki a nyárból. Januárban az Austral Open idején 35-37 celsius fok is van de teljesen mindegy mert a koronavírus 50-60 celsius fokon pusztul el.
A 3 cég közül a Pannyt érinti legkevésbé, ez alapján inkább -15%-ban kéne lennünk már (bár a Master a gyár vásárlással szintén szépet kaszálhat és jól is kijöhet).
Jó cikk, az én statisztikámban is az látszik, hogy most már azért kezd jobban elválni, melyik papírt mennyire érinti a vírus, az OTP-Opus nem tud visszakapaszkodni a nagy srv-vásárlás (illetve az Opusnál még csak a híre) ellenére sem, Gspark pedig nagyon jól áll, mi egyelőre középmezőnyben, illene 650-et elérni legalább, mert az árbevételre nem hat a vírus.
Szokásos stat-om, Master-Alteohoz hasonló az esés mértéke, a sokkal jobban érintett Mol is csak pár %-kal esett többet, OTP-Opus pároson látszik, hogy őket megviseli a vírus: GSPark - 14,5% Masterplast - 20% Panny -21,1% Alteo -22,3% Mol -25,8% Opus -36,2% OTP -38,8%.
Abszolút ezt gondolom én is. A pár hónapon belüli vakcina az előírások miatt sajna kizárt, az egyetlen csoda csak az lehetne ha a vírus elpusztul a nyári nagy melegben. Akkor talán szeptemberben újra indulna az élet. De a vírus pont elhozhatja a digitális forradalmat az emberiség életében. Van ahol már parlamenti választásokat tartanak online, akkor miért ne lehetne egy gazdasági társaság közgyűlésén a fotel mellöl részt venni, élőben közvetíteni és előzetes regisztráció után online szavazni.
egyébként meg annyiszor írtam, h már én unom, de amíg tart a felhatalmazás, addig kéne egy srv-emeléssel felpörgetni a keret elköltését, és akkor 700-ig legalább menne a papír, onnan már könnyű lenne elviselni egy kis csorgást.
PANNERGY