ilyen aprosagokkal ne is foglalkozz, hogy a ceg fö profilja anno teljesen mas volt. Mint a mondatbol is egyertelmü, letezett böven mas a geotermikus divizion kivül....ma (meg mar par eve) mar nem.
Ha jól sejtem ez egy több mint 10 évvel ezelőtti cikkből való idézet (csak tippelni tudok, mert a pontos dátumot sehol nem találom). Azóta szerintem jelentőset változott a külső környezet, nem gondolom, hogy a kiemelt mondat még mindig tükrözné a menedzsment álláspontját.
"A cég 900-1000 forinton fontolná meg saját részvény csomagjának értékesítését. Az elnök szerint 550-600 forintot érhet a PannErgy a geotermikus divízió nélkül. " :DDDD vicces
Ebben igazad lehet. Ha csak néhány fád van, segíthet a külön-külön történő leponyvázás és egy pici alámelegítés a ponyvának. Sok nem kell szerintem, mert nagyon hideg már nem lesz.
Védekezz a fagy ellen, ha jól emékszem ilyen esetekben régen nagy füstöt szoktak volt csinálni a gyümölcsösben. A legkorszerűbb technikát nem ismerem, de szerintem ez nem sokat változott, hisz kiterjedt térben mindössze alulról felfelé szálló légáramlatokkal lehet melegebbet biztosítani.
PANNERGY