dehogy a concorde veszi )) az úgy van ennyi rv kell venni naponta tehát összesen ennyit . pont erre van egy bizonyos összeg, nagyon több nincs rá . pont túllépni a keretet nem lehet jelentősen . pont a cégnek kifejezetten jól jött az esés . pont az is különös mennyi eladó jelent meg 700 felett - pont-pont
GSPARK. Ma lement 4110-re majd felment 4800-ra is. A csúcshoz képest is alig csökkent, miközben elég sokat emelkedett az elmúlt 1 évben. Itt a vezetőségnek lenne rá bőven keret, hogy beavatkozzon, de nem teszi. Azt is megtehetnék, hogy csak 600Ft alatt emeli meg az srv-t kb. 10k-val, így szinte biztos, hogy megállna a zuhanás.
Ha csak azt a pénzt fordítanák srv emelésre, amit megspórolnak a vírus miatti zuhanás miatt, akkor is 4000db-bal megemelhetnék az srv-t. De ilyen árfolyam mellett akár 20k-ra is emelhetnék. Nagyon nem befektetőbarát politikát folytatnak.
Én hétfő reggel óta ezt írom, amikor láttam hogy az OTP vett 100e db-ot, és azóta is minden nap megveszik a 100e-t. Jó kérdés, lehet megvárják, amíg lemegy 400-ra, most már nekem is egyre több a fenntartásom a vezetőséggel napról napra, ez az árfolyam ziccer srv szempontból.
Ma 500Ft-on is járt a részvény, 470Ft-on volt a legjobb vevő, ápr. végéig kb 600-650MFt marad meg az srv keretből. Akkor miért nem akarnak srv-t emelni?
PANNERGY