Ők előrébb járnak pár nappal-héttel, mint a többi ország. A tőzsde meg a jövőt kell árazza. Nem az utolsó előtti karantén elrendelésekor lesz a tőzsdei mélypont.
Azért szerinted "moslékabb mint az opus" felsorolásba bekerült. Nem értem, ha annál rosszabb miért kell itt ténykedned. Nyugodtan vedd azt, nem kell neked iylen fokú diverzifikáció.
Jogos, de ha kgy előtt fordul, akkor nem lesz útban, mert az srv kiveszi a többi eladót, és kénytelen lesz feljebb állni. Ha kgy után jön a fordulat, akkor irtó nehéz lesz emelkedni miatta.
Szerintem a vezető indexek még nagyot fognak esni. Mondjuk nekem jó lenne még higítani csak kérdés meddig fog tartani és mikor fog fordulni majd a piac.
Igaz. Csak az árjegyző miatt (akinek már minden hibáját megbocsátottam), és az srv miatt. Ha a kgy előtt véget ér a pánik, akkor szépen fog ez emelkedni.
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy jön-e srv emelés. Legalább az ilyen napokon mikor 4-5%-nál nagyobbat csökkenünk, legalább arra napra jöhetne srv emelés 15-20k-ra.
tudom tudom...mar mar en akartam kicsit moderalni, hogy hagyjuk mar a betegseget magaban (arra van külön topic)...de ezt most nem birom. De most a Trump a virust fake newsozta le?!? nagyot megy az öreg megint
PANNERGY