Látom megy a mellébeszélés az érdemi megoldások helyett nyomatod a mantrád! :) További jó kereskedést és mindig így ragaszkodj ilyen erővel a berögzött hülyeségekhez nehogy valamit jobbá tegyél. :)
Fenyo most úgy tudott 10-20M Ft-tal beszállni, hogy nem kellett a 20-as könyvet kivennie. Múlt héten valaki úgy tudott kiszállni vagy 40-50k db-bal, hogy nem szúrt le 500-ig az árfolyam.
Köszönhetően az árjegyzőnek. Merthogy ez az alap feladata. Azon túl, hogy because-t az őrületbe kergesse.
Az árjegyző jól működik. A grafikonból is látható, hogy nem kell nagyon keresgélni a sok %-os napon belüli, 2-3 napon belüli elmozdulásokat, akár emelkedett, akár esett az árfolyam. Az árjegyzőnek nem az a feladata, hogy kiszolgáljon téged, kedves because. Még csak nem is az én érdekeim szerint kell működjön. Nem ez a feladata.
Az ajánlatok közötti távolság előírás. Biztos tudtad ezt is, csak gondoltad ideírod.
Szvsz nem működik jól és ezzel azt bizonyítod hogy a sok napból a bekarikázott pár alkalommal engedték felmenni. az esetek túlnyomó többségében legjobb eladó míg kevés alkalommal a legjobb vevő! Hol 12 ft os árközzel dolgozik hol 14! Az én érdekeim egy normális osztalék jelenthetné amit ugye az árjegyző nem befolyásol tehát ezzel is öngólt lőttél! Ha nincs szándék a jobb működtetésre akkor csak azok froclizása megy akik ezt szóvá teszik. Felőlem mehet a Te érdekeid mentén! "because" milyen magyar szó? :)
Persze hogy lejjebb ment, de ez a könyv miatt van, mert nincs vevői oldal, ha lenne vevőin 748-as tétel akkor nem menne lejjebb. Könyv szerint áll be és ez jól is van így.
Ez igaz a mai napra, csak tegnap jóval többet kapott mint adott, azért akart eladni, így az alap beállását sajnos megértem. Mai egyenleg 8600-rel több eladás, de lehet még így sincs egyensúlyban.
Dehogy nem. De ahhoz az kell hogy a könyvben legyen változás. Ha nem állnak folyton alá pár száz darabbal és jön más érdeklődő is vevőire, akkor rögtön kúszik feljebb.
mert 644-re előtte meg rádobtak pl 5400-at, aminek a nagy részét robi kapta. de ezzel megint beszorítja az árfolyamot egy szűk sávba, most épp 642-652-n van.
mert 644-re előtte meg rádobtak pl 5400-at, aminek a nagy részét robi kapta. de ezzel megint beszorítja az árfolyamot egy szűk sávba, most épp 642-652-n van.
PANNERGY