Longban vagyok érdekelt, de mivel megint elmaradt az srv emelés, ezért gondoltam, hogy lemegy 680-ig. Most úgy nézz ki, hogy nem adják tovább, így visszamehet 730Ft-ra.
Kiváló, forgalommal emelkedtünk 10 Ft-ot, ha működik a TA akkor itt lehet trendforduló van kialakulóban, holnap kéne a megerősítés egy 720 feletti záróval. (z 720, nem volt kötés már)
Mind az Alteo mind pedig a Master esetében világosan kommunikált célok vannak. Mindegyik cég fizet osztalékot úgy hogy azt is kommunikálja hogy a megtermelt profitból mennyit tervez kifizetni, amit meg nem fizet ki azt mire kívánja felhasználni. Világos osztalék politika társul világos üzleti célokkal. Ezzel szemben a PE? Igen zöld, de nagyon.
igen ez elég fura... lehet árjegyzőként keresnek eleget rajta, alapként már nem akarnak :D De viccet félretéve, r 716, és a robit leszámítva csak pár száz db-os eladók vannak, én tartom h fordult a 694-es leszúrás után.
Konkrétan van az OTP-nek egy klímavédelmi alapja, amiben van Alteo és Masterplast, de nincs Pannergy. A három közül szerintem a Pannergy birtokolja a legkörnyezetkímélőbb technológiát. A Masterplastot meg nem is értem, az leegyszerűsítve egy extrudált műanyaggyár, eléggé környezetszennyező még akkor is, ha a terméke felhasználásával energiát lehet megtakarítani.
Közben még a Pannergy-vel is példálóznak, mégis nagy ívben elkerülik a befektetők. Az is érdekes, hogy az OTP elemzője szerint 1196Ft az éves célár, de azért az OTP egyik alapja sem venne bele a részvénybe.
PANNERGY