Szerintem az MVM-nek semmi köze a Pannergyhez, semmi terve nincs vele, az áramtermelés teljesen más műfaj, igazából felesleges is volt áttenni hozzájuk a Pannergy részvényeket.
Alapvetően egyetértek, szerintem MVM nem vesz, de szerintem ezt hamar megláttuk sokan. Lehetne, hogy a részvényről beszélgessünk és ne egymásról? Engem feszélyez.
Arról, hogy '17-ről '18-ra esett a hőértékesítés: 2017 elején 30 éve nem látott hidegek röpködtek az országban, hetekig -15C körüli hőmérsékletek voltak. Hogy 2018-ban kevesebb hőt értékesítettek, mint előző évben, az inkább a normálishoz való visszatérés volt. Jelenleg inkább az látszik, hogy hosszabbak és enyhébbek a telek, és ez a Pannergynek kedvez. Persze korai ezt még tényként kezelni, de jelenleg ez látszik. Ha mondjuk 200 Ft-tal drágább lenne a részvény, én is azt mondanám, hogy csak ésszel belevenni, de nem ez a helyzet.
Ne etesd a trollt. ;) Sajnos vannak olyan szánalmas emberek, akiknek az egyetlen szórakozás az életbe, hogy névtelenül, arc nélkül fórumokba írkálnak direkt hülyeségeket, mert a valós életben egy nagy nullák, és azt élvezik, hogy mit válaszolnak rá a normális emberek. Ezért kell figyelmen kívül hagyni, amit írnak és akkor elkullognak.
PANNERGY