A fűtési időszak tényleges ideje ami erősen rövidülő és hője is, ez a meghatározó,i érezhető, várható. Hú de sokan kapkodják, emelkedő az ár nem kis ideje. Komoly a jelentése.Fine.
Azon nincs mit bizonyítani, hogy a fűtési időszak 8 hónap a mi éghajlatunkon a téli hónapokban 1 fokos átlaghőmérséklettel. Az 1-2 fokos globális felmelegedés ráadásul nekünk nem is rossz, hiszen akkor a téli hideg hónapokban közelebb kerül a hőmérséklet a cég szempontjából ideálishoz. Ez bőven kompenzálja a késő tavaszi és kora őszi kiesést. Ez le lett már írva többször itt is, de te meg olyan hülyeségekkel jössz, hogy nem kell majd egyáltalán fűteni. Ha elköltözöl Miamiba akkor még igaz is lehet...
Sajnos tényleg hihetetlen. Ráadásul még az időjárás is kedvező a cégnek. SRV emelés már szinte biztos, hogy nem lesz és szerintem osztalék javaslat sem érkezik. Így talán 630-650Ft körül megérkeznek majd a vevők.
Igen... A bmwért kár... De a hernádnémeti "területfoglalás" azóta is hatályos https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://net.jogtar.hu/getpdf%3Fdocid%3DA1800057.KOR%26targetdate%3D%26printTitle%3D57/2018.%2B%2528III.%2B26.%2529%2BKorm.%2Brendelet&ved=2ahUKEwikjb6R3cfnAhWNzMQBHRgWCdAQFjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw379OWleql9V-uroc5UwdHo
A gödöllői fúrásnál a szép emlékű centrálos reggeliken mondta a Bokor hogy kb 8-10 km-re attól ahol fúrtak van/volt valami kút ha jól emlékszem, de erre nem mernék mérget venni. 2018-ban volt annak realitása hogy a BMW Miskolcra megy szerintem akkor arra tartalékoltak és amikor kiderült hogy nem akkor be is indult az SRV. Most még csak sejtésem sincs mire tartalékolhatnak ( mert az hogy nem emelnek SRV-t az tartalékolás). A Budapest az biztosan jó lenne de az nem hinném hogy egy olyan story ami idén vagy akár jövőre is beüthet az politikailag egy bonyolult szitu. Remélem a hosszú távon fenntartható fokozatosan emelkedő osztalék fizetés miatt ilyen takarékosak......naiv longos:-)
Lehet, de arra határozottan emlékszem, hogy azt nyilatkozták, hogy már elég nagy biztonsággal tudják, hogy hol kellene fúrni, de egyelőre jobban megtérülő projekt felé fordulnak. Győr kétségtelenül az. Ettől persze még bármi lehet, Budapest természetesen jobban hangzik, bár ahhoz ugyebár jó sok kutat kellene fúrni.
Ha a betli fúrás utáni kommunikációra gondolsz az sztem válság kommunikáció volt szóval sztem azzal nem kell foglalkozni. Ha valami másra akkor az már érdekesebb. Gondolom Gödöllőn már elég jól sejtik hol kellene fúrni de oda vagy nem kapnak engedélyt vagy hasonló PR vonzata lenne mint mikor a rallyt támogattuk (i.e. Mondjuk egy Natura2000 területen szetfurasa nem jó reklám egy zöld cégnek), szóval sztem Gödöllő felejtős. Pár hete volt itt a fórumon, h hol kellene/lehetne fúrni. Gödöllő akkor sem jött fel senkinél. Kb Bp az egyetlen értelmes célpont...
PANNERGY