Nyomda ez évben nem lesz 3 választás,bevételi oldalon brutál visszaesés lesz.
Törölt felhasználó2015. 01. 27. 08:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Rendben! De akkor olyan papírokkal kellene versenyezni mint pl:any. Osztalékot fizet és folyamatos a fejlődés. A panny mikor tudna legalább 40 - 50 Ft is osztalékot kitermelni?
A tőzsdén valószínűségek vannak, semmi sem biztos. Szerintem nagyon nagy a valószínűsége, hogy innen csak fölfelé mehet. Nem emlékszem érvre, hogy miért kellene a Panninak a mindenkori minimumára esnie, csak olyan beírásokra emlékszem, hogy esni fog.
Szerintem ezek a nagy eladói pakkok inkább a vételt szolgálják... ahogy megvan a megfelelő mennyiség elindul az ár fölfelé. Egy jó gyj elő is idézheti ezt.
Legalábbis szerintem.
Azt hiszem, rájöttem. Kicsit lassú a felfogásom. :) De legalább megfontolt vagyok.
Hogy akkor az adott helyzetben kellett dönteni. Szerintem abban a felhúzásban nagy szerepe volt az olyan cikkeknek, mint hogy "Nyereséges lehet a Pannergy."
Nem lett az, nem is lehetett. A most várható árbevétel alapján idén valóban nyereséges lehet. De mivel most nem harsogja ezt a média, nincs felhúzás sem.
Arra lennék kiváncsi, hogy le lehet mérni útólag egy fúrás mélységét?
Törölt felhasználó2015. 01. 26. 19:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ezt így szó szerint le lehetett volna írni bő egy éve is, aztán felhúzták 400-ig. Most gyorsjelentésig nem fogják felhúzni.
Azért hogy a tőzsde tényleg mennyire pszichológia! Akkor pár hónapja működött Miskolc I. és megtépték, mintha valami robbanásszerű eredmény következhetett volna ebből. Most sokkal előrébb van a cég, a kilátások viszont nem sokkal rosszabbak (a gázárat hagyjuk, azt nagyjából elviszi a dollár tartós erősödése) és eddig semmi, újra 300.
jó dolog ez az áfacsalás. 13 ember alsó hangon 22 milliárdra, gyorspénz, és elég nagy pénz,és lottózni sem kell hozzá. ha meg lebuknak nagy baj nincs ülnek 2-3 évet, és ha kijött van egy csomó pénze, mert a pénzt, a kárt, sosem tudják teljes mértékben behajtani.
Na vázze megszolalt a mellé-dumas pléhasú szobatudós. hihi
Atom, akkor lehet majdnem tiszta, a hulladékot is elégetñék, más fajta eszkőzben,(zel) pl. Fúziós reaktor.?!
PANNERGY