Ha a Fidesz és holdudvara szemet vet egy jól működő vállalkozásra akkor azt törvényi szabályozás útján tönkreteszik,majd fillérekért megvásárolják.
Azt nem tudom,hogy a Panni célpontnak tekinthető-e ebből a szempontból.
Szerintem is inkább a CBA-s srácoktól kell inkább félnie a pannergy-nek, főleg hogy azt a csapatot fentről igencsak tolják (legalábbis addig, míg viktor király uralkodik).
mondtam tegnap, hogy behalt. lecsorog, vissza 300 alá. nincs itt semmi újdonság. 3-4 hetente húznak rajta 10-15ftot egyszerre aztán felejtős. jó, hogy nem vettem még vissza, ráérek majd 290-280 körül.
Azt hiszem inkább te vagy nagy lemaradásban,ezt a témát már alaposan kiveséztük! valsz "soha" meg nem térülő beruházás lesz,de várjuk meg hogy alakul egyáltalán a megvalósítás.A PannErgy kinyilvánította,hogy egyenlőre nem érdekelt elektromos áram termelésében,annál inkább a hőtermelésben.
Hogy piacra léphetnek "konkurensek" hasonló profillal ezt pedig már 2009-10-ben alaposan átrágtuk és arra a közös nevezőre jutottunk hozzászólók,hogy a piac biztosan nem csak egy céget bír el!
Érdekes lenne,ha az Audisok is parára fogták volna az autó gyártást mert a Mercedes is autót gyárt,ráadásul még Magyarországon is. ÐÐÐ
A konkurenciát úgy értem, hogy ők is ugyanazt csinálják, (akarják csinálni). Érdemben valóban nem az mivel a PE óriási helyzeti előnyben van, tekintettel arra, hogy két működő referenciájuk van és a harmadik pedig készülőben.
Kecskemét várossal 2012 elején kötöttek együttműködési megállapodást. 3 év alatt nem történt semm. Ha ilyen ütemben dolgoznak, akkor nem hiszem, hogy valóban konkurencia lesz.
Eddig geotermia terén nem volt érdemi projektük.
Reméljük, hogy az északi cégnek szakmai gondjai voltak (kezdő cégnél nem főbenjáró, ha mára összeszedték magukat), és nem pedig transzparenciával kapcsolatosak.
Az is lehet, hogy a különválás oka prózai: nagyobb részesedést kaphattak ott.
PANNERGY