Az MNB tett feljelentést, gondolom az elég alapos volt, hisz a jogi részlegük tele lehet szakjogászokkal...llítólag 2-2,5 éve. Történt valami? Mert én semmi érdemleges elszámoltatást nem tapasztaltam.
Pesten bármikor bárhova elmegyek, de két észrevétel: össze kell szedni minden információt -ami pontos, és hiteles- a rendőrség bármilyen rossz adat esetén ejti az ügyet. A másik: ne itt a fórumon beszéljünk a részletekről, félő, hogy az is olvassa (vagy megbízott ügyvédje), és felkészülnek., Üljünk le valahol, beszéljük meg.
IGAZA van annak aki úgy gondolja, hogy a pénzét úgy sem latja vissza! De most annyit nem megér nektek ez, hogy akkor cserébe ne legyenek szabad lábon hanem vigyék be őket előzetesbe, és tanú kihallgatasra??? Ezért tartjuk fennt a rendőrség intézményét nem? Hagyjátok, hogy dolgozzanak! Ne féljetek már!Nem titeket visznek el bilincsben hanem őket A pénzeteket lenyúlták!J Jogotok van börtönbe juttatni azokat akik ezt tették!
2 óra alatt kocsival Nyíregyházáról, Debrecenből a fővárosban vagy!Vonatt max 2,5 óra. Hajnal 5 kor valaki elindul legrosszabb esetben is 8:00 ra a Nagykörúton vagy.Miről beszélünk?Ez nem kifogás! Javaslom, hogy hozzon valamelyikötök létre egy Facebook csoportot ahova csak be kell lépni, és megbeszélitek ki mikor ér rá. De van már a VIBER nek is ilyen funkciója! Én a Facet mondom.
70-80 milliós beragadások is voltak itt szerintem.140ft árfolyammal számolva persze.Voltak olyan személyek akiknek 400.000-550.000db reszvenyuk van/mostmar csak volt
Mi ne szarjuk le.Nekünk is fel kell jelentenünk a két szarházit,mivel több száz embert súlyosan megkárosítottak.A sok feljelentést figyelembe kell venniük,valamint meg kellene keresnünk az ellenzéki politikusokat,sajtót,médiát,hogy jó nagy viszhangja legyen,Bròker Marcsit is hazahozták,és 10 évet kapott.Ő is több szàz embert átvert,Fekete Dávid Megasztáros is volt előzetesben 1 évig hasonlóért,és most is folyamatban van a nyomozás ellene Mindkét eset többször is szerepelt a médiában. Akkor a mi esetünk is simán belefér,mert itt is több milliárdról van szó.Broki.Bálint sem fogja megúszni.
OTTone