Hopszi72

Regisztráció: 2012-04-13 15:55:27

Hozzászólások száma: 2 914

Utolsó hozzászólás: 2021-10-24 14:00


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-17 09:58-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban, pls
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-04-07 21:53-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

OTTone vasárnap, 14:00
Mint írtam, igen lehet Én rontottam el a jelentkezésnél valamit. Senkit nem akartam megbántani, főleg nem a 8,2%-os, mivel lehet igazad van Ők mertek lépni, de bocsáss meg a vélemény nyilvánításomért, mert az vagy más, vagy más felfogású. Hisz Te írtad, hogy különbözőek vagyunk. Igen van véleményem, igen vannak elvárásaim, És ha nem jól fogalmaztam bárhol is, az az egyesek felől érkező megnyilvánulás eredménye, amit utólag már sajnálok, de a véleményemet tartom továbbra is.
Sajnos nagyon sok esetben - lehet elkeseredés, indulat,  vagy más dolog miatt többen nem a részvénnyel foglalkoztak, bár nincs kereskedés és ez is bosszantó, hanem inkább egymás szídása, pocskondiázása, stb...
Én tiszteletben tartom a részvényhez köthető bárki által beírt véleményt, de az emebri oldalát, hogy mást pocskondiáznak egyesek nem tudom elfogadni.
Sajnos felültem a vonatra, és nem hogy ezt szó nélkül hagytam volna, megjegyzést fűztem hozzá. Ez van. 
Lényeg a lényeg és szeretném ha arról végleg leszállnánk ki milyen, hogy Én továbbra is bízpm a részvényben - mint többször leírtam azt is, hogy naívan -, de ahogy írtad ez az Én döntésem.
Jó lenne, ha tényleg arról szólna a beszélgetés, hogy a dolgok egyáltalán valós dolgok, vagy csak a jövőbe vetített kitalációk.
Én lezárnám ezt a dolgot, és ha megnyugtat, akkor majd megpróbálok máshonnak infókat szerezni, hiszen ezt is írták itt egyesek, hogy fórum alapján kereskedni ..... Én nem így tettem, Én döntöttem. Letettem a voksomat az OTT mellett, bízom benne, hogy a befektetett "konyhapénzem" többszörösem fog visszajönni.
OTTone szombat, 21:15
Tényleg félre érted. A napirendi pontokkal mi bajom lenne?
Azt azért nézd el nekem, hogy egyrészt kíváncsi vagyok, hogy mit tervez az összefogás! Hogy azt ÉRTEM teszi, mert ha 8,2%-ért megteszi, akkor értem is teheti, és remélem teszi. Többször írtam, hogy adjanak infót, győzzenek meg, hogy tényleg ÉRTEM IS teszik, és nem ELLENEM. Mert az akasztásban nem akarok részt venni, de a normális elszámoltatásban, vagy méginkább a nyereségben IGEN. Ezért is vallottam MINDÍG is, hogy Én nem vagyok az a típus, hogy fejjel megyek a falnak.
Sőt, ha lehet, sőt még szükséges %-okat toborozni a 8,2% mellé, azaz most lehetne még talán megnyitni a lehetőséget, hogy még egy 8,2, vagy többször 8,2%-ot szerezzenek az összefogás jelenlegi 8,2%-a.
Ennyi, de ehheznekem  - bocsi de -infó kell. Az, hogy "megrohadsz MB", meg "dögölj meg M" nem tud meggyőzni. Ennyi!
OTTone szombat, 21:06
Hallod Te is jó ember ismerő vagy!
Sosem siránkoztam, hogy kimaradtam, de valóban leírtam, hogy annak ellenére, hogy jeleztem kimaradtam, nem kaptam infókat akkor, vagy figyelmetlen voltam. Ez az Én hibám, senkit nem hibáztatok!
Másik, hogy sosem semmi sem jó! Hát ez is megkérdőjelezhető. Igen is örülök, hogy valakik léptek, de Én pozitívabban vettem az egész szitut, mint egyesek, és az zavar az egészben, hogy megy az "akasszuk fel" duma, de nem volt alapja, szerintem. És igenis hiányoltam az infókat, bocsi, de hiányoltam. Ahogy azt többen is a cég részéről, Ők is jogosan, és szerintem Én is jogosan. Ezen lépjünk túl.
KGY. Lehet félre érthető voltam. Online MINDEKÉPP ott leszek, ha erre lesz lehetőség, nem az én részemről, hanem a cég vagy a szervezők részéről, és személyesre mondtam azt, hogy amennyiben (itt viszont nekem) lesz lehetőségem felutazok! És nagyon tévedsz nem fogom azt hangoztatni, hogy mi lett volna ha ott vagyok. ONLINE OTT LESZEK!
Tudod nem sajnáltatni akarom magam, vagy hozzám hasonlókat, de bérből és fizetésből élek, és tudom ezen is ki fogsz akadni, mert drága, de nekem "játék", - direkt írtam idézőjelek közt - a tőzsde. És nyugodtan fikázzál, én attól ember fogok tudni maradni ha ezen részvényeimet bebukom, de itt egyesek akasztani akarnak, pedig közük sincs egyik hatósághoz, és joguk sincs ítélkezni. Az egészben engem ez zavar. De sajnos Te is rosszul értelmezted a mondani valómat, így Én kérek elnézést Tőled és aki félre értett!
OTTone szombat, 20:53
Nagyon félre érted!
OTTone szombat, 12:25
Hol nincs?
Csak az a fránya érdek, ha valaki kimarad belőle, és eléggé benfentes, na akkor tyúkszem szindróma van sajnos. Lehet itt is csak ennyi :-)
OTTone szombat, 06:45
Persze, mint. 8.2% ügyvédje, szerinted mennyire reális képet ad. Én még mindig abban bízom, hogy nincs mutyi csak esetleg behúzták őket, de kussolniuk kell. Ezt pedig vagy így tudják, vagy tényleg várnak a választásokig, hogy mi lesz a tutti
OTTone péntek, 22:59
Egy ilyenre jobb esetben ugrik a vg.
OTTone péntek, 21:31
Nem látok egy cikket arról, hogy tele lehet a gatya az OTT-nál. A részvényesek 8,2%-a kéri a tervezett dolgok magyarázatát.
OTTone péntek, 21:29
A helyeslés ide Te is tudod, hogy kevés. Mindent megteszek, hogy ott legyek valamiylen formában.
Jó helyre tenném a szavazatom!
OTTone péntek, 21:29
Nem öröm nekem hidd el, de legalább egy normális megszólalás Tőled! +++
OTTone péntek, 21:28
Mit vársz, mire reagáljak?
8,2%-ra?
Kevés. Napirendek tekintetében is.
Hadd kérdezzek vissza! Rendben van, hogy napirendi pontokat be tudtatok vinni. El is fogadták, mert törvényi előírás. Azzal is biztosíthatlak, hogy ha lehetőség adott lesz Online jelenlétre akkor 99,9%-ban ott leszek a szeréní  darabszámommal, és sokan biztos vagyok, hogy így tesznek.
De mi van, ha 8,3%-szavazat mennyiséggel NEM-el szavaznak a napirendi pontra?
De vegyünk egy pozitív kimenetelt. 8,2% mellé bekerül annyi szavazat még, hogy elfogadásra kerül. 15 nap, és onnan még mennyi idő, mígy a könyvvizsgáló véleményt alkot?
Legoptimistább elképzelés, hogy addig olyan közleményt adnak ki, hogy megvan a KV, kész a jelentés, és minden ilyet el kell fogadni. a 8,2% el fogja fogadni?
Vannak lehetőségek.
OTTone péntek, 19:21
Papírcégbe fektetni nem amatőrség?
OTTone péntek, 10:53
Tudod nincs olyan kultúrájuk, mint neked, de remélem hamarosan tanulnak, és így ahogy mondod, ahogy kéred úgy lesz kereskedhető!
OTTone péntek, 08:41
Engem vádoltatok, hogy bennfentes vagyok, Te tudsz itt mindent, azaz mindent ami nincs!
OTTone csütörtök, 21:33
Nem igazán lehet majd megállapítani, de aok egy plusz pontot az összefogás csapatának. Nem biztos, hogy az Ő nyomásuk eredményeképp jött ki egy-két hír az elmúlt napokban, de vegyük annak. Nyomás gyakorlás fiúk/lányok, és akkor lehet előjönnek a farbák. :-)
OTTone csütörtök, 10:05
?
OTTone szerda, 09:10
Olyan jó várni a 3 napot!
azaz már csak 2 :-)
OTTone kedd, 08:58
Csak kérdés, hogy hány százalék kéri ezt?
Vagy ha pl.: felveszik: Kiket javasolnak ezek a hangok az új pozicióra?
Illetve az megvan, hogy még talán több szavazat van a kezükben, hogy egy ilyen indítványt leszavazzanak?
De most komolyan kérdezem.
Baromira nem értem, hogy ettől várjuk a csodát?
Az ilyen nem az Én pár ezer darab részvényemmel fog megváltozni, de az összefogás 49%-ával sem.
De amennyire titokzatos az összefogás, úgy érzem annyira hatástalan kezd lenni.
Kérlek ha részese vagy, bárki részese, mint részvényesnek ha lehet mondjátok el, hogy mennyi az annyi, és mi a terv, mert a pénteki határidő letelt. Addig nagy volt a láng, most füst van november 26.-ig?
És miért pont 3 nap? Nem múlt hét péntek volt a határidő? Vagy minden péntek határidő? KGY-ra napirendi pontok előtte 21 nappal kell megadni, nem?
Az a baj, hogy szerintem velem együtt sokan bíztunk abban, hogy az összefogás hozzá tud tenni az ügy lezárásához, de kezd egyre úgy tűnni, hogy langyosodik. Ha kell hozzá egy kis olaj keresni kell még részvényeseket, meg kell győzni, hogy még mindíg érdemes csatlakozni, mert azzal lehet elérni bármit is.
Győzzetek meg, MEGYEK (MENNEK MÉG) és társulok/társulunk szerintem többen is, hogy erősíteni tudjuk az összefogást a részvényeink számával. INFO NÉLKÜL EZ MOST MÁR LANYHA VERGŐDÉS. Bocsánat a kiborulásért.
OTTone kedd, 08:08
Ma nem, de eljön az az idő!!! :-)
OTTone hétfő, 09:40
Még ha halványan is, de némi fény látszik az alagút végén!

friss hírek További hírek