Én ezt ezeknél a cégeknél nem gondolnám, persze bármiből lehet bárni...A Nutex talán ami érdekesnek és veszélyesnek tűnik. Ott is rendbe kellene tenni a dolgokat. Nyrt-nek lenni elit és cool dolog, nem igazán értem, hogy miért hagyták így szetcseszni ezeket a cégeket, vagy nem hagyták, hanem szándlkos ténykedés eredménye. A kapzsiság nem jó dolog, és veszélyes is, általában rossz vége lesz.
És amúgy nem akarok ijesztegetni senkit, de megérzésem szerint Appeninn, Akko, BIF, Nutex, Futur, Oxo ugyanezek a kategóriák. Soha nem tudjuk meg, hogy ezekben a cégekben mi van/volt pontosan. Keresztbe kasba mossák az EU-s pénzeket, kamu sztorikat generálnak és viszik a pénzt.
A cég vezetői lemondtak a kgy-en ez be is lett jelentve. Asszem 60 napos átfutás volt leírva. Szóval a cégnek vezetése SINCS. Két ember felel ezért a helyzetért: MB és KG Utóbbi jelenleg is vezet egy Zrt-t, amivel közbeszerzést is nyert, továbbá tulajdonosa a Polarist IT sra-nak, ami ugyanaz a lengyel tőzsdén, mint a béten az Ott1 MB-ről én nem tudok semmit, azon kívül, hogy elvileg a Guyon Richard környékén volt bejelentve mint lakos. :)
Sajnos az MNB nyomásásra kiadott (utólagos) tájékoztatás kiábrándító volt a működésükkel kapcsolatban. Gyakorlatilag az összes nagy hanggal beharangozott szerződésből nem lett semmi, Csak arról már nem kaptunk tájékoztatást. Kivéve a lélegeztetőbizniszt, amiről a tájékoztatás szerint viszont nem volt haszon a cégben.
Nagyon szépen köszönjük!🤬 Ez aztán a nagyon kemény fellépés évekig csak nézték.... most pedig mindenkit cserben hagynak.... 🤬 Remélem, egyik bűnöző banda se fogja megúszni és mindenki megkapja a méltó büntetést! 👮♀️👮♂️ Uraim ez így nagyon nem korrekt, hogy a kisbefektetők pénzét az MNB szeme előtt el lehet lopni, akkor minek is vannak.... SET, KEG, HUMININ, SYNERGON, OTTONE stb.... mikor lesz már ennek vége?! Vagy ez a nyílt lopás, tudatos átverés Magyarországon teljesen rendben van?! 🤢 Mert ha igen mondják meg és mindenki akkor ezt fogja csinálni.... ui. Felelőséget vállalni kell mindenkinek aki ebben a bűnszerveztben, csalási sorozatban benne volt, legyen az bármilyen nagy jelenlegi vezető, mivel a magyar emberek pénzét ellopták! Most pedig újra be kell szerezni... nem volt még elég?! Jó lenne a felelősöket megtalálni és végre elszámoltatni és felejenek a saját vagyonukkal vagy üljék a gyorskocsiban, mint egy átlagos magyar állampolgár.... 👮♂️👮♀️ Akik az adófizetők pénzét elherdálták és eltűntették bűnhődjenek! 👮♂️👮♀️ https://hvg.hu/itthon/20230926_Lelegeztetogepekre_irt_ki_kozbeszerzest_a_honvedseg https://www.economx.hu/gazdasag/kinai-lelegeztetogep-kozbeszerzes-magyar-honvedseg.777929.html
Akkor az a jobb, de ezeket mielőbb látni szeretném! Nem érdekel, hogy nem tudtak fizetni, jeleztem, hogy ezeket ASAP tegyék rendbe! Lehet csőd, de ezt a Forbes honnan veszi? A csőd nem feltételenül rossz dolog, ez csak a közhiedelemben az. A cég vezetőinek kurva gyorsan tisztán, átlatható módon kellene kommunikálniuk! A weboldalt is lelőtték, azt is helyre kell állítani! A cég biztosan jól prosperált, alapesetben nem lehet fizetőképtelen. HA igen, akkor ott más van a háttérben.
Leírtam. Alább láthatod. De az egyes kimenetektől függően ez akár éveket jelenthet, és lehet nulla is az érték, de ezt itt kevésbé hinném, ugyanis jól ment a cégnek. Ha kiszívták a vagyont, az pedig már más eset, az BTK-s ügy, ott viszont a szándékos rossz vezetés miatt a cég vezetői korlátlanul és egyetemlegese nfelelnek a saját vagyonukkal. Már ha van. Nem egyszerű a sztori az biztos.
OTTone