delavega

Regisztráció: 2021-07-27 16:21:23

Hozzászólások száma: 35

Utolsó hozzászólás: 2023-10-22 15:43


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone 2023. 10. 22. 15:43
A Questornál kisbefektetők kártalanítva lettek legalábbis a győri ismerősöm igen, pénze 2/3-át visszakapta.
OTTone 2023. 10. 11. 08:42
Nagyon szépen összefoglaltad, lehet MB is kért tőled egy példányt, hogy fel tudjon készülni, bár ő sokkal jobban ismeri a részleteket. 
OTTone 2023. 10. 11. 08:34
Köszönöm, én voltam az egyik, nekem 1,7 millió Ft a kár. Pesten melyik rendőrségre érdemes bemenni, itt a 16-ban már tettem feljelentést más ügyben, de lehet előnyös volna, egy helyen beadni többeknek.
OTTone 2023. 09. 28. 07:35
Pesten bármikor bárhova elmegyek, de két észrevétel: össze kell szedni minden információt -ami pontos, és hiteles- a rendőrség bármilyen rossz adat esetén ejti az ügyet. A másik: ne itt a fórumon beszéljünk a részletekről, félő, hogy az is olvassa (vagy megbízott ügyvédje), és felkészülnek., Üljünk le valahol, beszéljük meg. 
OTTone 2023. 08. 10. 07:03
Egy spontán tüntetés, MB háza előtt? Még a közgyűlés előtt, akár csak 10-20 fő táblákkal, kihívni a Tv-t, mert nagy a csönd, hátha kap egy kis hírverést és átgondolják, mert tényleg úgy tűnik, hogy kiadták a teljes megsemmisítésre a parancsot. Mert, ha veszek egy részvényt 200 Ft-ért és csak 2 Ft-rt tudom eladni, mert rosszul dolgozik a cég, az én saram, mert ez a tőzsde (milliókat buktam már el így, de le tudtam írni veszteségként, nem is sírok emiatt) de ez más tészta, itt erőteljes külső beavatkozás történt, ez nem egy szokványos tőzsdei bukta. Olyanra nincs lehetőség, hogy kereskedésen kívül a cég megveszi a részvényeinket? Ha fizetne érte 1 fillért az 358 ezer Ft-ba kerülne nekik, mi meg le tudnánk írni, ha van erre lehetőség fel kell venni napirendi pontként, és megszavazni.   
OTTone 2023. 07. 19. 09:16
Vegyék meg 1 Ft-ért mindenkinek a részvényét, majd vegyük vissza 2 Ft-ért, mindenki jól jár, a részvényes letudja írni a veszteséget, ők hozzájutnak 30 millió Ft-hoz, kitudják fizetni a könyvvizsgálót. Persze majd jönnek a hsz-k, hogy ilyet nem lehet amíg nincs kereskedés, meg akinek 100 ezer van, az már jelentős költség, meg a kezelési költség stb. Nekem megérné, mert így biztos a milliós veszteségem, úgy meg az esély megmaradna. Mondjuk az MNB-t sem értem, miért nem látják az akaratot az új vezetésben, és értékelnék, hogy kapnak egy kis türelmi a fizetésre, vagy ha ilyen komoly emberek vannak a vezetésben, ők miért nem sírnak ennek az érdekében?
OTTone 2023. 07. 17. 09:41
Vajon leadta a könyvvizsgáló a jelentéseket? 15.-e volt a vállalt határidő. Eddig még nem kértek halasztást, a megbízásuk is azt hiszem 08.31-ig szól. Fel kéne, hogy pörögjenek az események.
OTTone 2023. 04. 04. 09:36
Sajnos én nem tudok menni, de remélem megtesszük a második lépést is. Jó lenne a napirendi pontokon kívül hallani a tervekről is némi információt.
OTTone 2023. 03. 02. 07:24
Felelőtlenség lenne erre igennel, vagy nemmel válaszolni, a cél mindenképp az, hogy visszajöjjön a kereskedésbe, de sokkal fontosabb, hogy normális cégként jöjjön vissza, és nem a kereskedés minél gyorsabb visszaállítása. Azért ez lassú folyamat, remélhetőleg a könyvvizsgáló már dolgozik, de itt azért több év vizsgálatát kell elvégezni, elfogadtatni, de saját véleményem szerint nem ez a legfontosabb -ez csak feltétele a kereskedésnek- hanem, hogy pénzt termeljen, bevétele legyen és koncepciója a jövőre. Ha ezek megvalósulnak nekem mindegy, hogy félév, vagy egy év múlva lesz kereskedhető a részvény.
OTTone 2023. 03. 01. 13:36
Részemről 50%-ra emeltem a várakozásaimat, hogy sikerül rendbe rakni a céget. Abból kiindulva, hogy 3 hónap elég volt arra, hogy eldöntsék érdemes foglalkozni ezzel, vagy sem, és mivel közgyűlés lesz és könyvvizsgáló is, így ez pozitív.
OTTone 2022. 12. 17. 21:18
Nem hiszem, de nélkülünk nem lett volna lehetséges leváltani a régit, és, ha előre kitervelt volt, honnan tudták, hogy sikerül összehívni és elég részvényt mozgósítani? Ez így elég lutri nem? Egyébként meg írtam a hsz-ben, hogy biztos nem a díjazásért csinálják, biztos, hogy tervük van a céggel. És, ha visszajön a tőzsdére, akkor mi már nyertünk, ha 20 Ft-ért adjuk el, akkor jó lesz adó optimalizálásra, mert jelenleg csak bukjuk a milliókat. Ha meg netán... ezt nem is folytatom, mert ez még mindig az álom kategória.
OTTone 2022. 12. 17. 21:07
Azt hiszem őt láttam.
OTTone 2022. 12. 17. 18:50
Hasonlított. Nagyon.
OTTone 2022. 12. 17. 15:20
Más, de mégse. Csak most kapcsoltam egy arcot egy névhez, felszólalt egy úr és kérdéseket tett fel a leendő vezetőség felé. Teljesen ártatlan befektetői kérdések voltak. Viszont most szembejött egy régi kép, ahol a Májer úr oldalán válaszol egy fórumon. Ez eléggé elbizonytalanított, ha tényleg ő volt (mert nem biztos) Egy vezérigazgatótól egy kicsit furcsa ez. Lehet mégse ő volt?
OTTone 2022. 12. 17. 15:09
Tudomásom szerint ez nem hangzott el, hogy név szerint ki javasolta a személyeket. Úgy jött le, hogy az összefogásban résztvevő egy (több) nagyszámú részvénnyel bíró befektető választotta ki. Talán az volt hallható, hogy nehéz volt összeszedni ilyen komoly tudású csapatot.
OTTone 2022. 12. 16. 09:20
Nem tűnt annak, az ügyvédnőn a végén látszott a felszabadultság, szerintem óriási munka volt abban, hogy ezt a team-t összehozzák, és nagy blama lett volna, ha nem sikerül, az összefogás azt érezhette, hogy egy pici többségünk talán lesz, de azt nem gondolták, hogy mindenki melléjük áll. Egy szót nem váltottak, nem próbálták meggyőzni a láthatóan különváló, összefogásban nem résztvevő befektetőket. Figyeltem az új vezetést, próbáltam leolvasni a reakcióikból, hogy mi lehet a céljuk. Azt kell mondjam, hogy a többségük becsületes, őszinte embernek tűnt, és aki elsőre nem is volt számomra megnyerő, remélem rám cáfol. Ezekből a sorokból ne olvassatok ki semmit, hisz a szimpátia egy szubjektív tulajdonság. Amikor az egyik hölgy felállt és elmondott pár mondatot, olyan őszinteséggel beszélt, hogy az volt az érzésem, itt minden rendben lesz. Ez az érzés ezzel céggel kapcsolatban már több, mint másfél éve hiányzott.
OTTone 2022. 12. 16. 08:41
Előtte végig bennem mocorgott, hogy felállok és azt kérdezem: Nem fél Májer úr? És hozzátenném ez nem fenyegetés kívánt lenni, hanem egy háttérgondolat nélküli őszinte kérdés. Szóval ilyen lelkiállapotban mentem el én is, főleg, mert többször voltam már közgyűlésen és fájdalmas volt látni, hogy úgy alakítanak mindent, ahogy nekik jó. Most viszont érzékelhető volt, hogy változás lesz.
OTTone 2022. 12. 16. 08:27
Ott voltam a közgyűlésen, elég szenvedélyes hangvételű volt, érezhető volt az összefogás ereje, az első szavazás előtt még nagy volt a bizonytalanság, hogy a milliós szavazattal rendelkező, összefogásban nem résztvevő befektetők hova állnak, de gyorsan tisztult a kép, hogy itt nagy változás lesz. Nekem meggyőző volt a bemutatkozása az új vezetésnek, nem is tudom, hogy sikerült rávenni őket, ránézésre biztos nem a 150 ezer Ft fizetés miatt. Talán meglátták a lehetőséget a cégbe, lehet egy fúzió is elképzelhető, fogalmam sincs, és természetesen nem is mondtak semmi konkrétumot, csak azt, hogy elsődleges cél a tőzsdei kereskedés visszaállítása. Ez jelen pillanatban számunkra több, mint siker, hisz szinte mindannyian lemondtunk a pénzünkről. Még valami Májer úr meglepő és szimpatikus módon nem szavazott, valahogy úgy fogalmazott nem volna etikus saját magáról való szavazásnál felhasználni a saját részvényszámát. Elég sok van neki, bár mint utólag kiderült értelme sem lett volna. Vagy saját pénzének érdekében Ő is így szavazott volna (mosoly)
KULCSSOFT részvény 2022. 10. 10. 09:59
Venni már nem merek, még tartom pár százezer bukóval, de félek úgy járok, mint az OTT1 esetében és milliós lesz a kár. Pedig eddig belevettem az esésbe, de most már elillant a bizalom.
OTTone 2022. 08. 01. 11:35
Sajnos most semmi esélyünk nincs, rohadt rossz érzés látni az összeget a számlán és tudni, hogy az már nem az enyém. Amit most leírok az magánvélemény semmi konkrét alapja nincs. Voltam közgyűlésen, beszélgettem sorstársakkal, figyeltem a vezetőség reakcióját, beszéltem az ügyvédnővel. Láttam a részvénykönyvet. Ezekből próbálok összerakni pár kockát. 1. Májer úr össze volt esve, az ügyvédeik egymás között azt beszélték, ha ki kell fizetni a büntetést, akkor itt a vég. (ez elcsípett beszélgetés volt). 2.  Aki az összefogást irányította (és fizette az ügyvédnőt), Ő váratlanul kilépett és ennek biztos, hogy nyomós oka volt.(de mi? Megegyezett? Lefizették? Megfenyegették? Megunta hogy csak ő fizet? Ezt sosem fogjuk megtudni) 3. Többen megpróbáltak egy új összefogást alakítani a nagyobb darabszámmal rendelkezők között. (ebből kimaradtam) erről nem tudok többet. 4. A cég vezetése 2,5-3 millió db részvénnyel rendelkezett, ők nagyon összezártak, minden közgyűlésen ott voltak és saját szájízűk szerint szavaztak. Eddig az volt az érzésem, hogy megpróbálják pénzé tenni ami csak van a cégben és az egyik közgyűlésen elfogadott saját részvény visszavásárlási pont alapján visszavetetni a céggel a saját részvényeiket. Azóta én bombázom a céget levelekkel, hogy engem is vegyenek fel a részvény visszavásárlási listára, nehogy azt mondják aki előbb kérte az kapja vissza. Jelenleg egy esélyt látok a megmenekülésre, ha a cégvezetés megpróbálná eladni a tőzsdei jelenlétet, így az egész céget egy tőkeerős cégnek, de ennek a szikráját sem látom, és ki a fenének kéne egy ilyen lejáratott nevű cég? Sajnos itt tartunk, számomra most az a nagy kérdés, hogy van-e még bármilyen érték a cégnév mögött: cnc gép, szerverpark, telephely stb, vagy már kitalicskáztak mindent? Meg persze az, hogy mi jár Májer úr fejében, neki is van vagy 600 ezer részvénye, ilyen gazdag, hogy ezt veszni hagyja? Nem tudom elhinni.

friss hírek További hírek