epitok

Regisztráció: 2022-12-08 14:45:07

Hozzászólások száma: 17

Utolsó hozzászólás: 2023-09-27 21:54


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone szerda, 21:54
Kósa Gábor Ausztria 7461 Stadtschlaining Feldgasse 18 - nézd meg a google térképen!!!! 
Közgyülési papíron szerepelt anno.
OTTone kedd, 21:29
Igen, MB-nak először kell venni egy retúrjegyet Bali-ről, mert ezt az országot választotta,  ott állítólag nincs kiadatás!.......................De fiatal még ahhoz, hogy bujkáljon egy életen át! Az ilyen "puculós" jóemberek szoktak lebukni, ha hibáznak egyet, mint Ambrus Attila, meg BrókerMarcsi.................és fognak hibázni!!!!
Megszületett a jogerős ítélet Bróker Marcsi ügyében - Portfolio.hu
 Kósa Gábor Úrról se feledkezzünk meg! Pontosan kéne megfogalmazni/tudni mi a vád, ha valaki jogász.
A könyvvizsgáló úr segíthet ebben a legtöbbet véleményem szerint, mert ő látta a tényeket 3 év könyveiből.
OTTone 2023. 09. 17. 20:54
Az ISRV címe BUdapest Budafoki út 97, valaki kérdezte tőlem ! 
OTTone 2023. 09. 03. 20:58
Jó lenne , ha megmozgatni a kapcsolatrendszerünket a média felé, ha van valakinek, hogy legalább jelenjen meg egy cikk az egész sztoriról, legalább az utolsó közgyűlési határozatokat írják meg! Hogy ne tudjanak lapítani a tettes és a társtettes!!!
Aztán gondolkodni kéne, honnan/milyen szervtől várhatunk kártérítést!?....................... vagy túl optimista vagyok?
OTTone 2023. 08. 30. 22:15
kiegészítem, ez fontos!!!! Ma kiderült. A lélegeztető gépek importőre az ISRV Zrt volt és ott csapódott le a nagy profit!!! Az Ottone minimális haszonnal értékesítette tovább. Az Isrv 2020-as üzemi eredménye 467millió 109 ezer FT 
2021-ben ugyanez 834millió 391ezer FT (előtte években maximum 139millió FT volt) ........persze meg kéne nézni az ELÁBÉT ezekben az években és más tevékenységük is volt emellett, de nagyon kiemelkedik ez a 2 év az előző időszakból!!!!
Vali.hu
OTTone 2023. 08. 30. 17:27
Voltam a közgyülin. Sajnos nagyon földbe állt a gerely, mert a vezetés lemondott, de még 60 napig regnál. Sajnos nem jelentkezett megmentő a cégért.A cég nem tud eleget tenni kötelezettségeinek anyagilag. Ezalatt az idő alatt is már csak matematikai az esély erre. Kósa Úr azért kapott néhány kellemetlen kérdést, de főleg az eszközök értékével, cég múltbeli kommunikációjával kapcsolatosan. Tehetetlen düh volt mindenkiben. A könyvizsgáló nem auditálta az üzleti jelentéseket 2019-re,2020-ra és 2023-ra sem, mert nem fizeti ki a cég. Az MNB a bírság miatt végrehajtást indított. Felmerült a jegyzett tőke csökkentése, így kevesebbet kéne feltőkésíteni, de a saját tőke 300milliós nagyságrendben mínuszos. A jelenlevő 11% részvényesek nem vállaltak pótbefizetést. Valószínű a vezetés tájékoztatja erről a cégbíróságot és indul a felszámolás.. A vezetés a könyvizsgáló jelentése alapján feljelentést tesz/tehet a hatóságnál. De abból már csak igazunk lesz ,pénzünk nem (ezt sajnos a helyszínen beszélgetve mindenki így látta)
OTTone 2023. 08. 24. 13:27
Sajnos itt nincs remény semmilyen kárpótlásra a részvényesek felé. . A cég 2022-es adózás előtti erdménye:
mínusz 3.106.856,000, BETŰVEL: mínusz hárommilliárd 106millió856ezer!!!!!!!!!
Az e-beszámolon olvasd el a kiegészítő mellékletet!
2.2. Vállalkozás folytatása, illetve azzal kapcsolatos kétség A menedzsment felmérte a vállalkozás folytatásának lehetőségeit. Ennek során arra a következtetésre jutott, hogy a vállalkozás folytatásának elvével kapcsolatosan komoly kétely merült fel, mivel a Társaságnál olyan események zajlottak le, amelyek következtében csak csekély árbevétel biztosított, illetve vagyonának nagy részét elvesztette, tekintettel a 2022. üzleti évben elszámolt értékvesztésekre. Ennek következtében legalább az állítható, hogy a Társaság tevékenysége – a jelenleg rendelkezésre álló bizonyítékok szerint – erősen beszűkült. A belátható időn belül – a jelenlegi feltételek mellett – a vállalkozás folytatásával kapcsolatosan jelentős kétség merül fel, mivel fizetési kötelezettségeinek teljesítése komoly korlátokba ütközhet, illetve a vállalkozás fenntartás a jelenlegi formában nem tűnik észszerű döntésnek
4.4.1. Egy jelentős IP értékelése és megjelenítése A Társaság 2021-ben szerzett meg egy szerverparkot, amely a mérlegben igen jelentős értéket képviselt. E szerverek értékének – a rendelkezésre álló dokumentumok szerint – részét képezi egy-egy úgynevezett FPGA licensz is (továbbiakban: IP), amely a szerverek értékének 98,5%- át teszik ki. A menedzsment megvizsgálta a 2022-es értékhez kapcsolódó értékelést és arra a következtetésre jutott, hogy a megtérülő érték meghatározhatatlan, mivel nem áll rendelkezésre (sem a beszerzéssel kapcsolatos dokumentációban, sem a társaság iratanyagában) pontosan, hogy az adott IP mire képes (specifikáció), illetve nem voltak azonosíthatóak olyan értékesítési tranzakciók, amelyek független és érdektelen felek között születtek volna, így az értékkel kapcsolatosan eligazítást nyújtanak. A Társaság menedzsmentje – tekintettel arra, hogy nem számít érdemi megtérülésre és hitelt érdemlő bizonyítéka sincs a megtérülésre, akár részbeni megtérülésre – a vagyoni elemet 2022-ben leírta. A leírás hatása teljes egészében a 2022. üzleti évet érinti.
OTTone 2023. 04. 15. 11:52
Köszönöm az igazgatóság tagjainak munkáját, elszántságát és mindenkinek, aki tevékenységével hozzájárul az újbóli tőzsdei jelenléthez. Nekem ez remény arra, hogy egyszer visszajön a befektetésem.....most úgy tűnik :-)
OTTone 2023. 04. 06. 18:15
A köszönöm hozzászólásodra, akik 4  minuszt adtak, azoknak duppla vastaps !!! 
OTTone 2023. 04. 05. 13:01
 Ott voltam a közgyűlésen.2019.202.és 2022. évekről készít új könyvizsgálói jelentést. A 2021-et lezárta az előző kv és utána kilépett a kamarából .A 2021-es jelentés "közhiteles nyilvántartásban" van, így annak adatai nem változtathatók. Az új könyvvizsgálónak arra lesz lehetősége, hogy a 2022.év nyitóadatainál tegyen észrevételt, ezért "átnézi" a 2021-et is alaposan. Az új Könyvizsgáló kijelentette, hogy a cég könyvvizsgálható ! Bemutatkozott , jó szakembernek mondják. 
A cég vezetése külön kiemelte, megköszönte az MNB segítő hozzáállását (részt vettek, mint mindig).Minden pontot egyöntetűen megszavaztunk , az új könyvvizsgáló tájékoztatta a részvényeseket, hogy idén augusztus 31-ig többször lesz szükség közgyűlésre, amire a cég kérte, hogy menjenek el a részvényesek lehetőség szerint. 
A jövőről nem esett szó, egyenlőre a jelen abból áll, hogy a cég mindent megtesz a tőzsdére visszakerülés érdekében. (ezt nem szabad alábecsülni, mert sok munka eredménye lesz ez). De van jövőkép, csak még nem tart ott a folyamat. ...Kicsit olyan ez, mint a sérülésed után  tudod, hogy fogsz még futni, csak előtte mondjuk egy ideig gyógytornászhoz jársz :-)  
Szimpatikus az új vezér............de este számolják a tyúkokat, nem délben :-)
OTTone 2023. 04. 03. 12:16
részt veszek és optimista vagyok :-) 
OTTone 2023. 03. 21. 10:40
Bocs, de annyira unalmas már ez a sok száj karatés.....  
Először a rendőrséget értesítik bűnügyekben, utána ő eldönti, hogy van-e bűncselekmény, ha van tovább megy az ügyészségre, aki vádat emel. Ezután megy a bíróságra, ahol ítélet születik, majd ezt megfellebezik általában........másodfokú bíróság, majd újabb fellebezés végül a  legfelsőbb Bíróságra kerülés utána újabb ítélet. ....Na ezekre írtam, hogy évek-évek .  És ez bizonytalan kimenetelű!
A cégnek a bevételeire kell koncentrálni, meg hogy visszajöjjön a tőzsdére és értelmezhető jövőképpel álljon a befektetői elé!!
OTTone 2023. 03. 13. 10:06
A múltból már pénzt visszaszerezni nehéz lesz, csak hergelődni lehet rajta, mint a kutya a gumicsonton. Ha véletlennül sikerülne évek alatt, akkor szerinted azt szétosztják közöttünk? Ezt nem gondolod komolyan, ugye?! Vicc!
Ha valaki ott volt a közgyűléseken láthatta, hogy komoly jogászcsapattal állt fel a régi vezetés.  A bíróságokon elképesztő manipulálások mennek az ügyvédek részéről, ők nem az igazságot védik, hanem a pénzes megrendelőket!! Ez az igazság! 
OTTone 2023. 03. 06. 15:14
Mikor lesz már 04.04. ? 
 Már alig várom, reméljük  meglátjuk a közgyűlésen a fényt az alagút végén!.............. és az alagút se legyen túl hosszú, már ki kéne jönni belőle!
OTTone 2023. 02. 05. 16:44
A fontos, az , hogy az új vezetés jövőképével, stratégiájával, kapcsolataival tud-e a cég árbevételt generálni és ezzel folyamatosan visszaállítani a befektetői bizalmat. Mindkettőhöz idő kell, ami minimum egy év. 
Persze "bele lehet hinni " előbb is  a papírba, csakúgy, mint ahogy korábban mi részvényesek is tettük :-)
OTTone 2023. 01. 24. 16:01
Valószínű most a vezetés 2 kézzel dolgozik a cég "re-start"-ján meg a határidős feladatok teljesítésén és nem ér rá kommunikálni, (amikor szart kell lapátolni ,akkor az előrébb való feladat, mert az biztosítja a jövőt!)
OTTone 2022. 12. 20. 22:39
A remény megcsillant, de ez még így is egy beleülős sztori marad, persze el lehet majd adni a vételi áram(250-300Ft/db) negyedéért 75-ön,ha visszajön a BÉT-re és keresni utána a kapott pénzzel olyan befektetést, ami négyszerez(?) és akkor még mindig csak nullán lesz az eredeti befektetésem. Sok függ itt az új menedzsment céljaitól és attól, hogy tudnak-e bevételt generálni!!!! Hitelességet, bizalmat építeni.....Megrendelőket szerezni, új termékportfóliót kitalálni!!!!
Ez fogja eldönteni és nem a múlt pontos feltárása, mert abból már a mi szintünknek nem lesz pénze sajnos. Csak a jövő segíthet. Bizakodom mindenesetre, hogy megtörtént a váltás!

friss hírek További hírek