Sziasztok Annál a banknál meg lehet szüntetni a számlám amin volt a részvény? Ha bármi lenne későbbiekben akkor lesz nyoma,hogy nekem ott volt X részvényem? Segítséget köszönöm
Ti is tudjátok a valódi nevét? Nem tudom kimondhatom-e, anno a kbcequitas.hun nyilvánosan szerepelt, nagyon védte ezt a mocskos szarházi céget nem tudom ő mit nyert ezzel.
Apropó kihallgatás. Elég sokan voltunk a rendőrségen, ott is sok minden elhangzott, abból sem lett semmi. De remélem azért az akták megvannak 😁 és leporolják ezeket.
Nem is merek remélni... Kitol, mibol? A vezetok eveken at hazudtak. Politikai szalak. Sztem ez egy bunszervezet. A Fuso ig vizsgalnam. Vagy inkabb a hibridboxig. Rendkivul gyanúsak viltak mindig. Pécsiek. Volt pl egy meg lengedez felszámolás. Árfolyam 2 Ft ala. Onnantol kellene vizsgalni sot a nullátol, indulástól.
Az OTTone-nál azért sok-sok olyan dolog volt a lélegeztetőgép-bizniszen kívül, amit érdemes lenne megkapargani... vannak ott simlis, neres szálak bőven. Emblematikus ügy, érdemes nekiállni a jelenlegi hatalomnak.
nem tudom, mit vártok ettől. abban az ügyben pont azt kommunikálta a cég, hogy profit nélkül működtek közre. És emlékeim szerint a jelentésben is így jelent meg a tértel.
nagyon leegyszerűsítve azért, mert nem a tőzsdén adtad el, hanem megszüntették és leírtad teljes egészében. Nincs eladás, amit a vétellel szembe tudsz állítani, hogy mennyi a veszteséged.
Na ne már hogy nem tudom leírni veszteségként? Milyen hülyeség már ez? Ott van az eves kimutatásban, hogy mennyi db volt milyen áron? Hat miért ne lehetne ezt szerepeltetni jövőre? Bocs, de nem értem.
OTTone