Gratulálok!!Na az Ő nevüket, címüket kell össze írni és leadnia rendőrségnek!Ők meg szépen sorba mennek rajtuk, és behívják őket!De ez már nem ti dolgotok
A cégjegyzék szerint Darabos Viktor rendelkezik önálló képviseleti joggal, így valószínűleg a legtöbb információt Ő tudhatja. A FB-on találtam egy ilyen nevű embert (Vitya becenévvel is megjelölve) az alábbi megjelölt gazdasági szervezeti egységet (Magyar Fejlesztési Intézet) munkahelyként megjelölve.
Lehet hogy rosszhiszemű vagyok, de mivel egyáltalán nem látom az új vezetés részéről sem a kommunikációt, - kb azt folytatódik mint előtte... -. Nem látom a cikkeket, sem, egyáltalán azt sem tudjuk, feljelentették e a tolvajokat. ? Így szerintem ez az új vezetés is kollaborál az előzővel. Lenyugattak minket a kritikus időszakban, hagyták hogy ne legyen jelentés, pedig akár pl. össze is dobhattuk volna a kv díját... stb.. Ügyvédnő is mit mond? Nagy a hallgatás abban az irányban is. Ha nem vagyok képben, javitsatok ki kérlek.
Lehet hogy rosszhiszemű vagyok, de mivel egyáltalán nem látom az új vezetés részéről sem a kommunikációt, - kb azt folytatódik mint előtte... -. Nem látom a cikkeket, sem, egyáltalán azt sem tudjuk, feljelentették e a tolvajokat. ? Így szerintem ez az új vezetés is kollaborál az előzővel. Lenyugattak minket a kritikus időszakban, hagyták hogy ne legyen jelentés, pedig akár pl. össze is dobhattuk volna a kv díját... stb.. Ügyvédnő is mit mond? Nagy a hallgatás abban az irányban is. Ha nem vagyok képben, javitsatok ki kérlek.
Megvan valakinek az a közzététel amikor az MNB felkérésére ,,helyreigazítás,, kellett közzétenni az összes félrevezető hazugságukra? Ennek a kérésnek eleget tettek különben, de most nem találom. Megköszönném, ha valaki becsatolná.
Feltételezem, hogy akik átvették az irányítást az elmúlt hónapokban, azok jóval többet tudnak a dolgokról, jóval több dokumentumot láttak és ha nem egy előre megkoreografált folyamat volt ez is, akkor megteszik a lépéseket. Feltételezem, hogy jóval nagyobb összegekkel voltak mások érdekeltek, igaz, lehet, hogy én nekem a magam - vagyoni, jövedelmi, jövőbeli jövedelemtermelő képességi - szintjén ez nagyobb anyagi veszteség. Személy szerint én az ügyvédnőnek megadtam adatokat, de végül összesen egy (közös) megbízási díjat fizettem az egyik cégjogi eljárás kapcsán számla ellenében, de a közös fellépésnek nem voltam szerves része, mert nem igazán tudtam eldönteni, hogy ez most tényleg egy őszinte külső összefogás, ugyanis kb. teljes felhatalmazást kértek mindenben és bizonytalan voltam emiatt. Amennyiben a következő hetekben nem hallunk érdemi fellépést ilyen tekintetben, akkor el lehet gondolkozni ilyen jellegű összefogáson, bár nem tudom, hogy milyen messzire érnek a szálak. Elévülni még szerintem jogilag nem tudnak a dolgok, de biztos, hogy sok ember lelkében is olyan nyomokat hagynak, ami nem életbiztosítás az elkövetők szempontjából.
Igen, az MKB is félrevezette a befektetőket a 2021 januárjában közzétett célárával: https://www.portfolio.hu/uzlet/20210112/mkb-82-szazalekkal-tobbet-erhet-az-ott-one-464996
Azt szeretném javasolni, hogy KKR13 ( mert ő nagyon hiteles)!! Hozzon létre egy e-mail címet (arra mindenki tud írni), amin keresztül AZON SZEMÉLYEK írjanak akik vállaljak, hogy egy előre megbeszélt napon befáradnak a rendőrségre feljelentésr tenni! Ott ha összegyűlik mondjuk minimum 5-6 személy akkor az már valami!Na hogy már ne jöjjön annyi össze! Ide írd ki kerlek mindenkinek az email címet.Hogy a sajátod és igazi, vagy külön erre a célra létre hozott azt rád bízom. De még ma írd ki kérlek, és többször.
Én azt kétlem, Hogy vissza kapjátok a pénzeteket! Kúrva eletbe is ez a valóság!99,99% De annyi időt, energiát szánjatok rá a törtenetre, hogy Börtönbe juttatjátok az összest!
Ez a tetű lehet az egyik fő letéteményes: Kósa Gábor (an.: Tóth Éva)Születési ideje: 1977/12/02 Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye: AT-7461 Stadtschlaining, Feldgasse 18. Adóazonosító jel: 8405121331 Kézbesítési megbízott: dr. Pozsgay Péter (an.: Bognár Ildikó) 9400 Sopron, Malom utca 16. B. ép. A képviselet módja: önálló A képviseletre jogosult tisztsége: vezérigazgató (vezető tisztségviselő)
OTTone