En azt mondom sajat velemeny hogy barmi pozitiv kisujon ebbol az egeszbol akkor ebbe a honapba kell jonnie egy KGY meghivonak.Majus 31 a hatarido +1 honappal szamolok a 2 felszolitas idejeig ami azt jelenti kb junius vegere kell egy KV es egy kesz jelentes.
Most jutottam el a Delta pénteki közzétételeinek áttekintéséhez. Hát, ott épp a KV-t vették elő, és mondták ki róla, hogy nem volt megfelelő az általa ellenjegyzett anyag. Na most épp az jutott az eszembe, hogy Gyapjas úr is hasonlóan kreatív KV volt már az előző években is (itt az OTT1-nél is) és mi van, ha megneszelt (esetleg súgtak neki) valamit egy hasonló, ellene indítandó minőségellenőrzési eljárásról? És ennek megelőzésére inkább önként felmondta (az utolsó rendelkezésére álló napon) a megbízását az OTT1-nél. Azért ez számomra egy újabb adalék amellett, hogy várjuk ki mi a valódi vád...
Erre még van lehetőségük. Még összekaphatják magukat. A következő 1-2 hét történései beszédesek lesznek. Kommunikációt és jó hireket kellene kapnunk. A patkányok pedig kártevők......
Én pozitívat semmi úton módon nem látok bele...teljesen biztos vagyok, hogy belekeverték a trükközésbe a céget a szaros lélegeztetők miatt...leginkább arra a patkányra tudok gondolni aki üzemeltetni is fogja őket...őt gyanúsan gyorsan kitették...
Ha az én cégem lenne és tudom hogy nincs vaj a fülem mögött máshogy kommunikálnék...kicsit erőteljesebben...megnyugtatva a befektetőket, hogy félreértés volt, és nem hagyják annyiban és mindent megtesznek...értem, hogy hivatalos szöveg ...meg ügyvéd írja, de olyan kötelező szaga van...semmi emberi, semmi befektető barát megnyilvánulás...illetve ha visszaengedik őket, akkor beindítani az srv-t...rögtön venni a törvény adta keretek között a legtöbb részvénnyel...
A cégtől egyelőre csak pofonokat kaptál. Te vagy a vesztes nem a cég. Jóhiszeműségedet mire alapozod ?! Amúgy könnyen lehet csavar a történetben. Nehéz elhinni hogy KKM-es Sz. Péter olyan céggel üzletelt, aki 4 hónap múlva bedönt 2300 befektetőt és a céget. Valami lehet a háttérben amiről nem tudunk. Pozitív scenariot sem zárom ki.
Tökéletesen egyetértek, nem a sajtóra van itt szükség, ami óhatatlanul politikai célok felé fogja elvinni az egész botrányt, hanem a cég ügyeibe való betekintésbe, illetve a KV-i jelentésre, ami lehetővé teszi egy kgy-n a jelentés tartalmának megrágását, annak elfogadását, a kereskedés újraindítását (lehetőség szerint részünkre a legkisebb kár okozásával) és a konklúziók leszűrését. Hisz nem tudom elégszer hangsúlyozni: azt sem tudjuk mi van a háttérben, és bizony a KV is a legutolsó pillanatban lépett vissza, ami hozzájárult ahhoz, hogy a cég ebbe a lehetetlen helyzetbe került.
Igazad lehet akár, de az első rendű cél a következő közgyűlésen képviseltessük magunkat. Az alapszabályon túl ami elég karcsú, át kell nézni mi vonatkozik a ptk és egyéb törvényi lehetőségeket, milyen módon lehet a részvényesek ( tulajdonosok ) akaratát érvényesíteni pl .a könyvvizsgáló mihamarabbi fogadására, szankcionálni a vezetőket esetleg. Nem tudom szabályokat de most utána nézek. A pénzünk 0-ban van most mi lehet rosszabb. nincs még m indig igazi tájékoztatás.
OTTone