A négy legnagyobb részvényszámmal rendelkező magánszemélynek most összesen kb. 2,77 M rv-e van, de hogy változott-e tavaly augusztus óta a személyük, azt nem tudom. Persze ez sem kevés. :-)
Amúgy meg b@ssza meg. Ez egy tök jó cég is lehetne! Tuti, jövőbe mutató, innovatív dolgokkal foglalkoznak!!! KÉREM, HOGY KAPJÁK ÖSSZE MAGUKAT AZ URAK! KÖSZÖNÖM
Múlt év augusztusában néztem utoljára könyvet, akkor a négy legnagyobb részvényszámmal rendelkező magánszemély cirka 3.500.000 db részvénnyel rendelkezett, amennyiben még mindig ez a helyzet és nem érdekeltek a mutyiban, jó lenne valahogy elérni őket az összefogás ötletével!
Tudom köszi csak azt vettem volna számításba ha vkik jól hallottak volna akkor minimum 20-30-40% adtak volna egybol!! Menekülés! Amit talaltam info chartot!
Ez okos! Ha a rvsek hagyjak hagynak a vezetőség vérszemet kapna vagy másik ceg is azt mondana na ott sem tettek semmit hagytak a kutban a pénzt mi is megtehetjük!! Csepel meg miért hasonlítja ehhez vki az egy évtizedek óta küszködő penz nélküli ceg volt ottone szemben!! Utolsó nap itt nem figyeltem a forgalmat kereskedést de gondolom nem vertek le szóval a nagyok a jobban hallok nem adhattak!! Ha jól nézem vissza nem volt limit 20% vagy alatta ?
En alapvetoen bekeparti vagyok, de mar nalam is betelt a pohar. Nekem tetszik a te eroteljes hozzaallasod, fellepesed, csak igy tovabb! Jo lenne azt elerni, h a teljes vezetes vagyonat zaroljak, minel elobb, amig ki nem derul az igazsag. Ehhez persze megalapozott gyanu kell. Meg az is , h az egyik csap, pl Polt, ne dobja vissza az ugyet. Most meg talan idoben vagyunk. Termeszetesen Martoniczet is! Gyalazat ami ebben az orszagban tortenik. A nyilvanossag ereje segithet. A vezetes ismet kussol, megjegyzem egy eve folyamatosan, ahelyett, h megnyugtato kozlemenyeket tenne kozze. Megis mit varhatunk ezektol? Amennyiben meg visszaengedik srv vasarlas gozerivel, van mibol ugy gondolom.
Pl. A felszámolandó cég vagyonelemeinek értékesítésitése után 5%. Nézd meg a kielégítési sorrendet a Cstv-ben. Ő az első. Igyál tovább a kannás borból Papa.
Te komolyan azt hiszed azért van a könyvvizsgáló hogy jutalékos rendszerben lehúzza a rolót egy Nyrt-nél? Hát itt úgy látom tátongó sötétség van a fejekben, de Te viszed itt a prímet. Ennyi ostobaságot még embertől nem olvastam, mint Tőled itt. Milyen gempa esik le? Te normális Vagy???
OTTone