Egyetértek, de saját érdekünk hogy összefogjunk, a személyiségi jogokat pedig teljes mértékben tiszteletben tartjuk. Miután megvan az 5%, keresünk egy közös képviselőt, aki képviseli a közös ügyünket (most járunk ~965.000 db-nál). A google nem tudom mit tudna ezekkel az adatokkal kezdeni, de ha van másik felület ami szerinted biztonságosabb, szívesen fogadom.
Azt hiszem nyugodtan mondtahtom, amit akarok, mert az első voltam arra vonatkozóan, aki az 5%-hoz adta (volna) a részvényeit. De vigyázni kell. Ma nem egy ördögtől való dolog, hogy egymást az emberek feljeletgetik. Na most ne legyen ilyen helyzet, meg igazán érdekes is lenne jelenlegi szituban, de egy gmailos e-mail címre elküldeni az adatait egy-egy embernek, hát..... Arról nem is beszélve, hogy a GDPR, adatgyűjtés, stb. Igazatok van, és támogatásom, részvényem száma még ha csak 28000 darab, de ott lesz az 5%-ban, de a gyors és megfontolatlan lépések helyett, legelső körben ha valakinek van jogász ismerőse kérdezze meg, hogy a jelenlegi helyzetben ezt- meg ezt szeretnénk, jogilag hogy tudjuk magunkat levédeni. Azt is értem, hogy ez egy fajta "felmérés". Így Nyilványosan Hopszi72 néven beírhatsz 28.000 részvényt. De mindent jogszerűen kell megcsinálni, különben bedarálnak Minket, főleg ha itt tényleg egy összehangolt dolog van. Lehet ötletelni, de a konkrét lépésekhez kérdezzünk meg egy jogászt.
Ez egy Nyilvános részvénytársaság Te Einstein, akik ellen büntetőeljárás lesz folyamatban. Ez tudod amúgy mit jelent? Van még egyéb hülyeség a tarsolyodban mára? Jézusom.
Ugye nem igaz!? Nem sirattad meg ezt a gyönyörűséget!? Lelketlen vagy és elérted ,hogy többé már nem sír utánad.( lehet,hogy jól értettem, nem sír utánad, csak a botodért!? :D ) Bálintka meg vegyen az anyjának új fogsort.. vagy fejlesszen biometrikust ebből is! :D :D
Svábit talán nem hajtják el ha riportot akar készíteni velük. És remélem h elfogadják majd az Egyenes beszéd meghívását is. Ha nem, annak is lesz üzenetértéke...
Nagyon forrnak az indulatok látom, nem alaptalanul. Hiába a butaságok, nagy esélye van, hogy soha nem fog ez visszajönni, kár nyomni Hamiskártyásnak is az "ócsónakarnakvenni" dumát.Viszont enyhíteni szeretném a szomorúságot, megosztok valamit a privát életemből. Lementünk a térre sétálni az asszonnyal és énekelt nektek, csak Ott1 részvényeseknek. Ő Valika. Együtt vagyunk 26 éve, jóban-rosszban. 21 éve vagyok alkoholista, a gyerektartást mindig elittam, elgépeztem, de soha nem hagyott el. 1 gyerekünk született, M. Bálintka, aki már az óvodában furcsa gyerek volt: felszívta napköziben a lekváros fánkról a porcukrot, mert azt hitte kokain. Àltalános iskolában számítástechnika órán kilopta a merevlemezeket a gépekből, azzal kereskedett. Nyolcadikos lehetett azt hiszem, amikor a kaposvári kórházban lekapcsolta a nagypapa lélegeztető gépét és eladta. Felnőtt és egy Nyrt-ben kamatoztatta üzleti érzékét. Derék ember lett belőle, büszke rá az egész falu. Valika, a feleségem pedig szívből énekel nektek, a lelkét beletette, fogadjátok szeretettel. Bálintka édes kisfiam, apa szeme fénye büszke vagyok Rád is! Szeretlek Valika, hajrá Loppóne! 🖕🖕🖕 https://youtu.be/w3oRjr3y1Iw
OTTone