Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 12:26
Előzmény: #146273  maxwax
Ennél értékesebb negatív jelet még nem kaptam! Ajánlom a kedves figyelmedbe, akárki is vagy, a Blöff c. alapdarabot Guy Ritchie-től.  Talán akkor megérted, miért is írtam, amit.
Peterbond 2024. 10. 09. 12:23
Előzmény: #146275  realmadrid
MP gyakorlatilag CSAK belföldi témákról beszélt. semmi EU témát nem említett így nem értem hogyan ált ki Orbán migráns és ukrán politikája mellett. Ha kritikát kaphat az ez hogy gyakorlatilag az EU parlamentben egy magyar parlamenti felszólalást intézet és SEMMIT se beszélt EU ügyekről.
Peterbond 2024. 10. 09. 12:17
Előzmény: #146271  maxwax
"Hallgasd, mivel sorozzák orbánt."
.
Halgatom nyugi. Leyen beszéde nagyon is tetszett. Weber-é közepesen. Több hiba volt benne. ( jaj bocsánat ezt nem mondhatom ha nem én beszélek jobban ott ). A többi képviselő egy részén látszik hogy részletes infóik nincsenek csak sarokpontok, de ez tényleg csak egy magyarnak tűnhet fel és messze nem elvárható. én se tudom részletesen a francia spanyol német helyzetet.
.
Egyik másik Orbán támogatóból szinte ömlik az ostoba orosz propaganda, de ezt is vártam tőlük azért vannak a patrióták oroszországért csoportban. Orbán válaszai alapvetően gyomorforgatóak. Folyamatosan úgy állít be dolgokat hogy kiforgatja az eredeti célt egy nemes célnak. ( megadást békének, az ő támadását az ország támadásának, EU bomlasztását és akadályozását valami szuverenitási harcnak stb... ). De ez nem is az EU politikusoknak szól hanem az erre fogékony táborának.
.
Magyar Péter beszéde még csak most jön. Így akkor okés? elhiszed hogy tényleg nézem?
ronaldinyo 2024. 10. 09. 12:17
kedves orbánur
Peterbond 2024. 10. 09. 12:08
"ennyire nem kell orbánék és a kormány s@ggét nyalni egy ilyen akció felemlegetésével".
.
Ha az én szövegemből ez jött le akkor valami nagyon félrement. Elmnodtam miért lesz kontraproduktív szerintem. Hol nyaltam és Orbán seggét. Most írom hogy mitől forog a gyomrom nála éppen. És pont azért írtam amit mert én pont az látom hogy az ilyen akvciókkal pont hogy Orbánt segítik AMI ROSSZ. De ezt már a legelső kommentben leírtam.
realmadrid 2024. 10. 09. 12:08
Előzmény: #146255  Donqatto

Lényegében megint kiállt Orbán ukrán és migráns politikája mellett de a belpolitikai kérdésekben természetesen szidta Orbánt.
De azt meg nehéz elfogadni hogy ezt az EP és a néppárt Magyartól elfogadja , Orbánt meg ezért szidják.
Dobrev meg még mindig nem érti hogy miért áll ott a dk ahol.
Ha így folytatja 2026ban dk már nem lesz a magyar parlamentben.
Peterbond 2024. 10. 09. 12:04
Előzmény: #146267  maxwax
Én csak válaszolok arra amit te írtál. Te rugóztál ezen meg hogy min és hogy nézem és mikor a közvetytést. Mind válasz volt a kérdésedre vagy kijelentésedre. Te kérted számon miért nem nézem. mondom nézem csak 1-1,5 óra csúszással. erre számonkéred hogy már 9-től megy élőben a Tiszánál. Mondom pont nem tudom miért fontos ez hogy miért nem 9 től nézem és a tiszánál, de leírtam hogy hol nézem és miért. Most meg engem komolytalanozol és vérig vagy sértődve pedig téged én semmivel se támadtalak és végig itt én védekezek a te támadásaiddal és számonkéréseiddel szemben ami azóta megy hogy elmondtam a véleményem egy politikus akciójáról amit magadra vettél.
.
Én ezt így látom bocs.
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 12:02
kuta=kutya (Istenem, Blöff :))
Heisenberg
Heisenberg 2024. 10. 09. 12:01
Előzmény: #146255  Donqatto
Belpolitikailag kevés jelentősége van a vitának, hacsak az nem, hogy MP olyan védelmet kapott az EP- től, ami biztosítja számára, hogy Navalnijként fogják kezelni, ha mondjuk a rendőrség beviszi, rabositja stb 
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 12:00
Előzmény: #146268  Peterbond
Bár nőből vagyok, de munkám miatt férfiak között dolgoztam  és tudok mocskos zsájú is lenni, nem tagadom. 
Próbálom visszafogni magam: ennyire nem kell orbánék és a kormány s@ggét nyalni egy ilyen akció felemlegetésével, amire már a kuta sem emlékezik. Hallgasd, mivel sorozzák orbánt.
Peterbond 2024. 10. 09. 11:59
Előzmény: #146266  signal2
"Azt nem veszed figyelembe, hogy a pártok ugaynolyan civil állapolgárokból állnak 98%-ban, mint te. akik ingyen, a saját szabadidejük terhére vállalják, hogy tesznek is valamit, nemcsak pofáznak. Nem ez a foglalkozásuk."
.
Akármennyire néztem is akit én kritizáltam annak igenis EZ a foglalkozása. képviselő. Fizetést kap érte és ez a munkája. ahogy a párt szervezőinek is legtöbbször ez a munkája.  És igen ha a párt vezetője orsázgos párt meg kormányzó párt tag akar lenni ő tegye bele a munkát. Megint elmondom nem az önkéntesekről beszéltem. Végig parlamenti képviselőkről. és pont az ilyen civileket akiket te említesz hoztam pozitív példának
.
Én nem tudom honnan jön ez a félreértés mert elég jól behatárolhatóan konkrét példákkal jöttem hogy kikről beszélek és azok mind egy az egyben főállású politikusok és országos pártok vezetői.
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 10. 09. 11:56
"A német politikus európai elfogatóparancs kiadását is pedzegette."
Na végre!Én már régóta ezt szorgalmazom...
Peterbond 2024. 10. 09. 11:54
Előzmény: #146263  maxwax
Teszek is. Na de nehogy már tőlem várd el hogy felszólaljak Strasburgban meg országos tüntetést szervezzek a pártok helyet rendben? És jelenleg bármely párt is tesz bármit lehet kritizálni. Basszus ezt tesszük itt a kormánnyal. Akkor most ha a Fideszt kritzálod a rossz vasútért mondjuk neked hogy Te mit tettél a jobb vasút érdekében? Miért nem mész és oldod meg akkor te ha már kritizálod a kormányt.
.
Ugyanilyen nevetséges vita az hogy nekem nincs jogom azt mondani hogy hülyeség volt ez az akció ha nem csinálom jobban.
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 11:54
Előzmény: #146265  Peterbond
Bakker! Neked ez az akció a legfontosabb? Komolyan? Második napja ezen rugózol? 
Figyelj a közvetítésre, már ha érted valamennyi hozzászólást, hiszen sokan a sját nyelvükön beszélnek. 
Tényleg komolytalan lettél.
signal2
signal2 2024. 10. 09. 11:53
Előzmény: #146265  Peterbond
Azt nem veszed figyelembe, hogy a pártok ugaynolyan civil állapolgárokból állnak 98%-ban, mint te. akik ingyen, a saját szabadidejük terhére vállalják, hogy tesznek is valamit, nemcsak pofáznak. Nem ez a foglalkozásuk. Ezt a mukájuk és csaadjuk mellett teszik. Pont annyit értenek hozzá, int te.
Tehát nem jogos az elvárásod. Fordítva viszont igen. Aki vátozást akar, az fizikailag, anyagilag is tegyen érte. 
Peterbond 2024. 10. 09. 11:51
Előzmény: #146261  maxwax
Engedj. Bocs de én elég sok időmet szántam már erre és másféle kötözködést se kaptam hogy akkor csináljam jobban meg hogy miért nem nézem élőben a műsort. Elnézést de mint állampolgár én igenis szeretek véleményt mondani a közügyekről. Te is megteheted és sose azzal vágam vissza neked is hogy TE csináld akkor a pártok helyett a dolgukat. Én nem a civileknek mondtam mit csináljanak. többségük jobban teszi a dolgát mint a pártok. Én csakis politikusok és partok akcióiról beszéltem. pont a civilek az embereknél meg pozitív példával és dicsérettel jöttem.
.
Ne legyél Orbán hogy egy párt ( a DK ) egy képviselőjének ( berohanó ember ) krtikáját most a teljes magyar lakosságra vegyed légyszi. Pont most járok annál a résznél és a gyomrom kifordul amikor az EU végig Orbánt szidja és a Fideszt a magyarokról meg szinte csak pozitívan beszélnek erre ez meg képes bemondani hogy méltánytalanul támadják a MAGYAROKAT és ő MEG FOGJA VÉDENI A HAZÁJÁT. Hogy a plafon nem szakadt rá.
bronz 2024. 10. 09. 11:37
Pedofideszes poros listavezető kiosztotta Magyart.
Büszke lehet a 2 milliós tábor, hogy egy ilyen semmirekellőre szavaztak újra és újra.
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 11:34
Előzmény: #146261  maxwax
Ha valaki tenni akar, az tettekben is megmutatja, nem pedig okoskodik. 
A Tisza úgy jön ide, hogy online és real a közvetítés. Komolytalan lettel.
qpec 2024. 10. 09. 11:33
Előzmény: #146254  maxwax
Ne legyen kétséged,lepereg róla mint koszos malacról a sár.Jól tükröződik az arcán a véleménye.Keménytökű vezetőnk,nem hozzák ki a sodrából akármilyen valós hiányosságot vágnak a fejéhez.
maxwax
maxwax 2024. 10. 09. 11:32
Előzmény: #146256  Peterbond
Akinek van munkája, az dolgozik és nem azzal takarózik, hogy adok tanácsot, mit csináljon aki majd kimegy tüntetni, de én ott nem leszek!
Elengedlek.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek