és bár nem tudom megint hogy jött ide a Tisza de én nem ott nézem. Sőt nem is a magyar fordítással mert kíváncsi voltam hogyan és pontosan mit mondanak a képviselők ( mármint legalábbis az angolul felszólalók )
Igen és? Elnézést hogy kb 1-1,5 óra késéssel nézem csak. Basszus így is túl sok időt szúrok el fórumra a munka mellett. Halgatni még csak lehet melette de gépelni nehéz.
"Ha ennyire szeretnél akciókat látni és azt gondolod, tudod, hogyan lenne értelme, kérdem én, mi tar vissza ezek megszervezesétől? Ugyan az, mint a legtöbb magyart, igazából fotelforradalmár vagy, majd a másik kaparja ki a gesztenyét. " . Basszus én politikusok és pártok akcióiról beszélek. Ők nem jönnek be a munkahelyemre megcsinálni a munkám tőlem ne várják el hogy ÉN szervezzem meg NEKIK az akcióikat. A filmet is lehet kritizálni annak ellenére hogy nem állok neki jobbat csinálni.
Az külön tetszett, hogy Deutch Tomi mentálisan problémásnak tartja MP-t. Aha, pont a dorog Tomika. A telex is megragadta a lényeget, ezt a besározást. Esélytelen amúgy, mert amit itt orbán személyesen kapott, azt nem tette zsebre!
Besértődött felcsúti sertés mikor vállalja fel végre nyíltan, hogy ki akarja léptetni az országot az EU-ból? Úgy tűnik nyugat felé a kapuk záródtak, Orbánnal az országnak semmi keresnivalója nincs az EU-ban és a NATO-ban.
Ennél sokkal bonyolultabb a dolog. 1 millas átlagbérnél mennyi lesz szerinted az infla? Mennyi lesz az euro/ forint? Milyen lesz a társadalmi, politikai helyzet?
Ha ennyire szeretnél akciókat látni és azt gondolod, tudod, hogyan lenne értelme, kérdem én, mi tar vissza ezek megszervezesétől? Ugyan az, mint a legtöbb magyart, igazából fotelforradalmár vagy, majd a másik kaparja ki a gesztenyét. Számtalan megmozdulás volt az elmúlt években a kormány ellen, de a többség nem állt ki mellettük, magukra hagyta.
Nézd én továbbra is kitartok mellette hogy szereptévesztésben vannak bizonyos politikusok és nem tudják hogy milyen akciókat kell hol csinálni hogyan megszervezve és milyen hatása lesz. És legtöbbször pont hogy kontraporduktívak ezek. Hoztam több jó példát is és rossz példát is. Az én tegnapi élményemet ez a kép foglalja össze a legjobban: . https://assets.telex.hu/images/20241008/1728403459-temp-iMDCie_cimlap-1of3:xl@1.25x.jpg
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!