Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2024. 10. 07. 15:32
Előzmény: #146023  realmadrid
"Az a baj hogy amíg előnyünk volt az euból addig jó volt az eu, most hogy hátrányunk van már nem jó.
Mint a brittek, csak nekik volt bátorságuk kilépni, meg is lett az eredménye."
.
O mostmar ertem az egeszet. Hagyjuk is a kommunikaciot. Ha ezt nem latod at kozgazdasagilag akkor inkabb beszeljunk minosegbiztositasrol. Lathatoan most mondom en tobbet ertek hozza mint te a kozgazdasagtanhoz.
.
A brexit eredmenyerol megkerdezjetsz barmely brit kozgazdaszt. Tobbseguk a szavazas elott megmondta hogy szivas lesz. Most mar az atlag brotek tobbsege is belatta.
Peterbond 2024. 10. 07. 15:29
Előzmény: #146021  realmadrid
"Miután Te közgazdász vagy , Te tudod a legjobban hogy a közgazdaságtanban hány féle irányzat van, mennyire különbözően ítélnek meg helyzeteket és hányféle megoldást kínálnak egy egy problémára."
.
Na de utoljara meg egy pelda. Amikor dr Godeny ur a vakcinak ellen lepett fel vagy amikor a laposfoldhivo emberek mondjak a maguket es 100 bol 99 orvos, tudos mondta hogy baromsag akkor szerinted azert tettek mert ok voltak politikailag elfogultak es csak a mas velemenyen levoket akartak elhalgattatni vagy a Godeny az aki inkabb politikai propagandat tolt?
.
Amikor Orban a Kossuthban magyarazta hogy nem erti ha korlatozza egy termek arat az hogy vezethet aremelkedeshez akkor nem azert mondom ra hogy hulyeseg es Propaganda mert Orban mondta. Akkor is hulyeseg volt amikor a komcsik csinaltak, amikor venezuellaba csinaltak vagy Argentinaba vezettek be.
Istvan78 2024. 10. 07. 15:28
Előzmény: #146034  bagolyles
Én nem vagyok a bevándorlás feltétel nélküli támogatója, de ha már számokkal jöttél elő: ha a 100 ezer bevándorlót népességarányosan osztanák szét az EU-ban, ránk jutna 2-3000 bevándorló. Ugye, nem tűnik tragikusnak, figyelembevéve, hogy egy részük biztosan munkába állna, másrészt most is hozzuk be távol-keletről a munkásokat, harmadrész t most is van több tízerer vagy több munára alkalmatlan vagy munkát vállalni nem akaró honfitársunk.
Lowrider 2024. 10. 07. 15:25
Az EU pénzek évi kb. 3% -kal növelik Mo. GDP -jét. Ha visszanézed az adatokat, azt olvashatod ki belőle, hogy EU nélkül Mo. legjobb esetben is csak stagnál (2015 óta 1-2% között volt a GDP növekedés EU -s pénzek nélkül). Na ezért nem akar kilépni még ez a kurmány sem.
Peterbond 2024. 10. 07. 15:22
Előzmény: #146021  realmadrid
"Miután Te közgazdász vagy , Te tudod a legjobban hogy a közgazdaságtanban hány féle irányzat van, mennyire különbözően ítélnek meg helyzeteket és hányféle megoldást kínálnak egy egy problémára.
Azért mert egy közgazdász írt egy vélemény cikket még szerintem nem kell rögtön lepropagandistázni."
.
Nezd. Ha te irod nekem hogy valaki baromsagokat allit egy cikkben minosegbiztositasi temaban, amihez en nem ertek. Akkor en nem kezdek el magyarazni arrol hogy te is tudod hany fajta minosegbiztositasi szabvany van es attol meg nem szabad lehulyezni valakit mert maskepp latja a dolgokat.
.
Amugy meg bocs de egy szakmai cikkben hogy lehet az hogy tobb a propaganda altal direkt eroltetett szavak mint a szakmaiak? Tobb a migrans, patriota, bekeparti szavak benne egyesevel mint barmely kozgazdasagtani szo.
.
Az a baj hogy TE vagy aki ugy itel meg dolgokat hogy milyen aki mondja. Ez lathatoan egy propagandanak szant szoveg volt. Erre te veded ezerrel mert Fideszes propaganda. Tetszik vagy sem ez az igazsag. Lehetne ervelni holnapig az EU gazdasagpolitikaja ellen. Pro es kontra hogy hogyan kene fellepni a kinai allam altal agyontamogatott es igy az EU piacon versenyelonyben levo elektromos autok ellen. Hogy mi okozza az EU gazdasag gyengelkedeset es mi a kiut belole.
.
De ez a cikk nem ezt tette. En hoztam ra eleg peldat miert. Maskepp nem tudom elmagyarazni.
signal2
signal2 2024. 10. 07. 15:20
Előzmény: #146034  bagolyles
Persze, hogy nem mindenáron, de nagyon messze vagyunk a mindenárontól. jelenleg rendkívül elönyös a tagság. 
Miért áramlana jobban Afrika és Ázsia lakossága, mint eddig? 
Nem értem ezeket a szélsöséges feltételezéseket.
bagolyles 2024. 10. 07. 15:17
Előzmény: #146026  signal2
Rendben van ,hogy előnyünk van abból ,hogy az  EU-ban vagyunk-de nem mindenáron!
Felteszem a kérdést: Nem akar itt senki kilépni az  EU-ból kedves kollega.
1.Afrika-Ázsia  népei -lakossága  elkezd  EU-ba áramlani, több 100 000 ezren talán  ,több millióan   eltartásukról tudnánk gondoskodni??:( legtöbbjük még  gyári munkára sem alkalmas)
A Magyar költségvetés biztos ,hogy nem bírná el.
Istvan78 2024. 10. 07. 15:17
Előzmény: #146027  signal2
Ez a migránskérdés egy propaganda termék a Fidesztől. Egy itteni fideszes se lenne képes elmondani, mit akar az EU tőlünk az elmúlt 8 évben és miben, hogy akadályoz bennünket a "migránskérdés". Orbán az elmúlt években rendre elmondta, hogy azért nem kapjuk meg a "nekünk járó pénzeket", mert más a véleményünk ebben a kérdésben, mint az EU-nak. Egyszer nem fejtette ki a kormány, hogy pontosan mit akar az EU, mit nem teljesítünk és miért nem. Az EU, a tagországok nem igazán akarnak mást és nem is tesznek nagyon mást, mint mi, cáfoljatok, ha nme így van. Mi még annyit teszünk a dologban másokhoz képest, hogy szabadon engedjük a csempészeket.
ronaldinyo 2024. 10. 07. 15:15
Előzmény: #146031  ronaldinyo
Ifjak sereglenek a Kiskanászt szavak erejével trónfosztani. Őt bugrisok védelmezik a Kányával szövetségben. Ez vérontáshoz vezethet.
ronaldinyo 2024. 10. 07. 15:14
Előzmény: #146029  ronaldinyo
Forgácsolódik a nemzet. Sem az Országló, sem a Pártütő nem érti föladatát.
ronaldinyo 2024. 10. 07. 15:12
Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl. Tódulnak napkelet felöl. A trónfosztott vörös cár gazdátlanná vált ebei zsibvásáron herdálják el a föld színét, mélyét, a levegőeget, vizeket. Ki koncon van, ki koncra tör. Egymást ugatják bohóc szerepben
ronaldinyo 2024. 10. 07. 15:11
Előzmény: #146027  signal2
9 millioan élnek az országban plusz a betolakodok-vagy migránsok stb-az kb 1 millio.
Istvan78 2024. 10. 07. 15:11
"Az a baj hogy amíg előnyünk volt az euból addig jó volt az eu, most hogy hátrányunk van már nem jó."
"Úgy látom Orbánék azért nem akarnak kilépni az euból mert annyi eszük nekik is van hogy pl. Kínának addig vagyunk hasznosak amíg eu tagország vagyunk."
Most akkor melyik is igaz? Egyébként nemcsak a Kína kapcsolat miatt előnyös nekünk, hanem a pénz miatt is (márha megkapnánk). BTW: azért is előnyös az országnak az EU, mert reméljük, sikerül kikényszeríteni, hogy kevesebbet lopjanak. A szabad munkavállalás, utazás, tőkeáramlás, vámmentes piac, ezek is előnyök.
"Mint a brittek, csak nekik volt bátorságuk kilépni, meg is lett az eredménye." Meglett az "eredménye", igen, már vissza is lépnének, több a hátrány nekik, mint az előny.
"Az más kérdés hogy az eu nyugati fele fel van háborodva hogy mi üzletelünk Kínával , ugyanakkor ők és az USA sokkal nagyobb léptékben üzletel Kínával."
Nem tudok róla, hogy a Nyugat fel volna háborodva a Kínával való üzletelés miatt, a politikai és biztonságpolitikai vonatkozások miatt vannak aggodalmak. Ez is csak a Fideszre hangolt fantáziád terméke, szándékos hazugság.
signal2
signal2 2024. 10. 07. 15:04
Előzmény: #146024  bagolyles
2015-ben is Orbán engedte, hogy 4-500 ezer migráns letartolja az országot, és az elmúlt 3 évben is ö hozza be a gazdasági migránsokat a távolkelektröl. 
Ha 2015 elég volt, akkor Orbánból kellett volna, hogy elég legyen. Azóta egyébként megközelítöleg sem volt hasonló hullám. 
Az itt garázdálkodó illegális migránsokat egyébként azok az embercsempészek csempészik az országba, akiket az Orbán-kormány engedett szabadon.
Na, erre varrjon gombot!
signal2
signal2 2024. 10. 07. 15:01
Továbbra is elönyünk van az EU-ból. nem is kicsi. A kilépés azonnali és súlyos rencessziót hozna.
Ivanhoe 2024. 10. 07. 14:54
Előzmény: #146024  bagolyles
Orbáni tudatmódosítót, olyat szed, amit Ön. Ez a mellékhatása.
bagolyles 2024. 10. 07. 14:39
Előzmény: #146016  krida
Tessék már közölni azt is ,hogy milyen   tudat módosítót tettszett szedni ?
Hogy a migránsok az Országunkra  szabaduljanak , hogy a kukoricásból + az erdőből 
előkerülők ,itt mászkáljanak  az  országban,, falvakban, városokban!
2015-pont elégvolt a Magyar embereknek.
Ezek után is igy nyilvánulna meg???
Az ,hogy ORBÁN  mondjon le  , hát rohanni fog a Köztársasági elnökhöz az ön javaslatára 
az esély szinte=0 
Orbán MINISZTERELNÖK ÚR  ,még  a 2036 -os olimpiát ,reményeink szerint  megnyitja
Magyarországon!
Tisztelettel.
realmadrid 2024. 10. 07. 14:39
Előzmény: #146012  signal2

Az a baj hogy amíg előnyünk volt az euból addig jó volt az eu, most hogy hátrányunk van már nem jó.
Mint a brittek, csak nekik volt bátorságuk kilépni, meg is lett az eredménye.
Úgy látom Orbánék azért nem akarnak kilépni az euból mert annyi eszük nekik is van hogy pl. Kínának addig vagyunk hasznosak amíg eu tagország vagyunk.
Az más kérdés hogy az eu nyugati fele fel van háborodva hogy mi üzletelünk Kínával , ugyanakkor ők és az USA sokkal nagyobb léptékben üzletel Kínával.
rockmaster 2024. 10. 07. 14:37
Előzmény: #146016  krida
Amúgy tényleg le kellene mondani, ennyire gyenge min. elnöke még nem volt ennek az országnak.
Minősítésre:
EUR/HUF: 402
Bóvli!
realmadrid 2024. 10. 07. 14:33
Előzmény: #146008  Peterbond

Minőségbiztosítási mérnök vagyok, anyagvizsgáló és tartályvizsgáló.
Miután Te közgazdász vagy , Te tudod a legjobban hogy a közgazdaságtanban hány féle irányzat van, mennyire különbözően ítélnek meg helyzeteket és hányféle megoldást kínálnak egy egy problémára.
Azért mert egy közgazdász írt egy vélemény cikket még szerintem nem kell rögtön lepropagandistázni.
Az a baj hogy már ott tartunk hogy szakmánként is úgy ítélik meg az embereket hogy ki fideszes ki nem.
Ha egy színész fideszes akkor rossz színész, ha MP-t támogatja akkor jó színész , ha momentumos akkor fideszes tehát hülye. Orvos, tanár szintén.
Én fideszes vagyok mert idéztem egy cikket és vitát generáltam de sehol nem írtam hogy egyetértek a cikkel.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek