és ezért 'szopatja' ~700mrd-os megszorításával ez a két fél...ű-félázsiai a mutyisztáni népet, hogy a ~150mrd-os kohéziós eu pénzt szét tudják majd osztogatni kedvenc olligarháiknak!!!...szvsz
Az,hogy így lesz,ez nem kívánságműsor...
Ezt aki,nem elvetemülten vak,tudhatja.
Elég régi és bevált stratégia.
Fene se kívánja (csak erről elfelejtettek velem konzultálni!)..
Nem kellett volna olyan tahó módon,nagypopfával elzavarni az INF-et.
A spekik azonnal tudták,hogy csak pofánk van...
Dilis banda meg a piacról csak horror kamatra kap pénzt. Előbb-utóbb -szerintem már most!- elfogy az erő (meg a manyup,bankadó,telekomadó stb.) és akkor úgyis be fog hódolni vitya...
Na,akkor fognak igazán szopatni!
Szopatják Matolcsit és Viktort,ebben teljesen igazad van,de azért tudják megtenni mert eladósították az országot és emiatt kényszeríteni tudnak bennünket! /erre értettem,hogy satuban vagyunk/
Ha nem lenne a 8 éves túldeficit eljárás ellenünk nem követelőzhetnének még Viktoron sem!
Én meg úgy látom,hogy szopatják MAtolcsit meg Viktort (és velük együtt minket is!) a hitelezőink!
Qrva nagy bravúr az állampapírokat olyan hozamszinten eladni,amit egész Európában senki nem fizet! És ez a dilis bagázs,még örül is ennek...
Most adósítják csak el igazán a jövőnket...
Az olyan,aki nem tudja,hogy a háborúhoz 3 dolog kell:"pénz,pénz,pénz",az helyből vesztésre van ítélve!
Ez a "megsértődés" ige is csak a hívőknek szól. Azok közül is csak a vakbuzgóknak....
Elég egyértelmű volt már a visszahíváskor,hogy az IMF csak az EU-val együtt fog tárgyalni.Amíg az EU nem bólint rá a dologra,addíg kár is az IMF-re mutogatni!
08:32 | Megsértődött ránk az IMF?
Ha lenne bennük egy kis tisztesség ,nem a pénzt hajszolnák a végtelenségig,akkor nem is adnának többé ennek az országnak hitelt!
Indok az lenne bőven.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!