szerintetek 2 milliárdos vétel előtt fel fogja rántani a célárat 800-ra? Bullshit! De ezt korábban is megírtam , hogy nem fognak most erős célárat adni. Nézzétek meg azokat a rv.-ket ahol magas célárak vannak , akár már több éve pl. akko 980.-Ft , pannenegy , wabi , otp ,stb. A célár egy dolog , ettől még mehet feljebb és menni is fog! :)))))
Ez a felár azt jelenti, hogyha a következő negyedéves gyorsjelentés ismét ilyen jó lesz, akkor a következő ajánlás erős vétel lesz egy 840 ft ár mellett. . Mindez akar jövő tavaszra akár valóság is lehet.
Fél igazság ez az elemzés is!A lényeg hogy ha ezek azt mondják tartani kell akkor venni kell mert ők is vehetik. Az árat emelték de 100x átgondolták mennyire emeljék ,hogy tudjanak még venni. A lényeg nekünk befektetőknek hogy olcsón vettünk és persze tartjuk sőt ha jön lé vesszünk mert a jelenlegi formáció azt mutatja ,higy a Béten 1 papírban sincs ekkora potenciál mint az Opusban!Hajrá Opus 611
Tartás, olvasni tudsz, nem eladás! Szép célár, majdnem duplája a tavalyinak. Ne pánikoltass, légy szíves kora reggel. Látom, jó pár topicból már kitiltottak trollkodásért. Béke veled:)
Amugy elég száraz napom volt...leugrottam a presszoba aztan korhazban latogattam ismerosom s most este szivtam fel 3 házmestert mig az usa-t figyeltem és felvásároltam🤣
https://www.webnyeremeny.hu/ Ha pl vesztek vmit a blokkokat is bekuldhetitek...ez egy oldal amin az osszes bekuldheto termèk van.....szoktam vele szórakozni...legnagyobb nyereményem egy tablet volt és egy hauser kerékpàr, rajta nagy reklámmal RISKA..meg egy tehén szimbolum...igazábol nem kellett de egyik haver felesegének igen tetszett mert volt rajt egy rakodo resz is elol...odaadtam neki 30e-ert.
Kedves Kolléga! Sajnos hálátlan feladatot vállaltál fel azzal, hogy segíted a tredereket.... DE!!!! Sokan örülünk és értékeljük, hogy megosztod a tudásodat! Számonkérésnek amugy semmi helye egy topickban :-) Mint ahogy a brókerünket sem kérjük számon, pedig ő jó pénzért teszi a dolgát.... Én szeretném megköszönni azt amit teszel! Ja és Macibert sem szeretném kihagyni a hálasorból bár őt máshol olvasom...
NEW OPUS GLOBAL