Egyenlőre maradjál nyugton. nem kell ki be ugrálni és túl aggódni sem..Az Izraeli háborút sem..egyébként az Izraeliek brutláisan küldik amit el tudsz képzelni, elektronikus hadviselés, drónok, foszforbomba, kazettásbomba. Ott van már az amerikai földközi tengeri flotta egy része is. Biden apánk választást akar nyerni muszáj virítania... Csak ugye elhuzodhat a sok alagut miatt..De ha beüt a gebasz az olajra fog emelkedni nem az opus fog esni:_))) nyugi van..
Benne vagyok, hol ki-hol be. Az első háborús hírre esett minden, ezért írtam + a pozitív hírekre is. :D Inkább ne legyen hír, attól megy. Egy ideje játszadozom vele. Szóval tapasztalatot osztottam meg a sok negatívnak.
A Fundamenta többségi tulajdonosa, a Bausparkasse Schwäbisch Hall AG korábban az MBH egyik jogelődjével, a Takarékbankkal volt kapcsolatban már a kilencvenes évektől, és úgy látszik, hogy ezt az irányt kívánja folytatni. . https://www.mbhbank.hu/lakossagi/maganszemelyek/fundamenta-lakaskassza
Mondtam, hogy bromos lett a bejelentes az ujabb reszvenyvasarlasrol. Nem orultek ennek sokan.... most ez celarar is bromosra sikeredett. Mindenki tegyen belatasa szerint. Azert a mostani polotikai helyzetet nezve, ha tulajok lennetek abban a cegben amibe bepakoltak azt amit, Ti milyen promot adnatok le? Vagy ok is kiarusitast tartananak mint ferkoek? Azt regen privatizacionak hivtak.....( Amugy az orszag tortenetenek a legnagyobb rablasi storyja volt.) No nekem ez a nagy kerdes!🧐
Végre az előző eső tr csatornából végre kijöttünk 10-16-án, és végre Fibo 0,618=362-t is elhagytuk, egyre jobb a helyzet. Utóbbi időben 370 felett járunk folyamatosan.Két db doji-nk is lett, az nem segít túl sokat. Következő Fibo is, és Bolli is egybe esik 395-nél, na az kicst rázósabb lesz, de ha azon túl jutunk, akkor elérhető lesz a +400 is. https://invst.ly/11y8d4
szerinted akik a héten 100 milliókért vették az eladóktól ezen a szinten azok is beragadni készülnek. Ja persze. Amikor nemrég 350 körül szarakodtunk jó ideig akkor is ezt gondolta az ember hogy annál tovább nincs fel. Emlékezzél csak alig akart 360 füölé menni. A 370-et meg egyszer sikerült rövidke időre áttörni. és ez ment hetekig. Most meg már bőven 380 felett vagyunk. ÉS már a 390-es magasság sem szédítő mert simán fölé tudják tenni. Annyi van hogy még hűteni kell ezt a szintet is. Sok még itt a kiszálló. minek vigyék fentebb ha bőven van még realizáló. Láthattad is a héten. Majd ezt a szintet is leküzdjük. Aztán ha minden jó megy akkor azon fogsz vekengeni hogy jó ötlet volt e belevenni 430on. :)) hidd el eljön az is.
Mert 399 ért belekaptam. Megoldom... mínusz 60-70% nál elkezdem a vételt.( Vicc) Nem idegesít,mert csak 15% áll benne,85% otp. Összességében portfólióm még+ ban van. A ki - be ugrálásból előbb utóbb egy nagy beragadás szokott lenni! Szép hétvégét kívánok!
NEW OPUS GLOBAL