Egyebkent itt a reszletes...latni mi van a modelben amit frissitenek...tök jó ez a célár...majd lesz nagyobb....ha kapnak ujra adatot hozza.....az belathato ugye hogy pl 1+1+2 átlaga kisebb mint az 1+1+2+2 -é.
Arra nem gondoltál, hogy azért adja el, mert fogott rajta egy kicsit és szüksége van a pénzre, esetleg most olvadt ki és örül, hogy szabadul a rvtől, így be tudja fizetni a gázszámlát. Valaki a kicsit is megbecsüli.
"Nézzétek meg azokat a rv.-ket ahol magas célárak vannak , akár már több
éve pl. akko 980.-Ft , pannenegy , wabi , otp ,stb. A célár egy dolog ,
ettől még mehet feljebb és menni is fog" Ezzel túl is van tárgyalva a célár misztifikum, érdemes tovább is lépni ezen a témán! Még a bluekban is alig ér valamit, nehogy a többi kategóriában...az Equilor célárai meg külön kabarétörténet bármelyik papírt nézve (pl. Opusban is évekig milyen magas célszámok voltak, köszönő viszonyban sem az árfolyammal és annak alakulásával)!
Visszatérve a Q jelentésekre, ha a következő is ilyen lesz, akkor az nem lenne rossz. Erős első fél évet zárt az OPUS, a működési eredmény 165 százalékkal, a nettó eredmény pedig közel 900 százalékkal nőtt az előző év első fél évéhez képest, ugyanakkor a jó teljesítményt elsősorban az első negyedév számai segítették. A legtöbb szegmensben pozitív a kép, az ipari termelés szegmens továbbra is erős, a turizmus erősen felül tudja teljesíteni a magyarországi átlagos turisztikai forgalmat, míg az élelmiszeriparban is javuló volt az üzemi eredményesség az első fél évben –írta az Equilor.
Az elemzők mindig le vannak maradva.....csak követik a piaci árazást általában majd 600-as árfolyamnál mondják a 700-as célárat, de legalább felébredtek
Farkas Új készített új diagrammot? Ha igen megosztaná valaki, előre is köszönöm. Szerintetek merre megyünk? Amúgy év első felében 280 volt a célár azt most mi lett belőle... :) Bizakodó vagyok.
No...befutottam, nekem tetszik ez a célár, majdnem dupla...majd lesz még több, no de miért is adnám el, ha Lőrinc akár 489 ert is megveszi.Persze aki gondolja adja el, majd megveszik.A tegnapi boritás meg átlagos...mindig volt es lesz is...eleg simán felszívta a piac....lehet már ismét van a borítónak is.....na majd még jovok....Farkas Ur diagramjai nagyon jók, koszonom én is.Ahogy lattam itt a reggeli kommenteket nem csodálkoznék ha Vazulnéni is megjelenne.
NEW OPUS GLOBAL