A délutáni charthoz, most pár szó! Próbáltam letisztítani, hogy átláthatóbb legyen! A 437.50-241-scsökkenő trend korrekciós szintjéhez érkeztünk meg (0.618/362) Ez az ideális felpattanó korrekciós szint. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ennek a C"-s célja lenne az alvó madár odalent! Hagyjuk békén, az előtte lévő támaszok sokat kibírnak úgy is! Maradjunk az emelkedő trendnél. Aki nem igazán tudja mi is ez a 0.618-s korrekció, azt emlékeztetném, hogy a MOL nemrégiben erre a szintre esett be az oszti után. Azóta is ott kínlódik! A különbség csak az, hogy ott emelkedő, itt meg a csökkenő trend korrekciója zajlott/zajlik! Itt az opinál egybeesik a célárak ellenállási szintjével is ~370, ami visszafoghatja az emelkedést! A cél felfele a kék pingi és annak is a felső széle! A madarat a rövid tf-ről hoztam át, hogy legyen egy kis dopping...! Azért a felső széle, mert a célárunknak az ellenállási szintje ott van. Persze alatta is lefordulhat, mert a lepattanás valószínűsíthető. A mértékét majd meglátjuk, még odébb van! Elméletileg visszateszteli majd a mostani szintet! A charton próbáltam mindent berajzolni, nyilakkal is jelezni (csak terv). Jelen szintről egy lepattanás is benne van a pakliban, főleg ha a bizonytalankodó tőzsdéket is figyeljük. Az SP500, ha a héten nem akar fordulni, az elég problémás lehet. Lefele a ~320-300 szint az első támasz zóna! Amennyiben emelkedünk, az alvó madár felfele fog kúszni a támaszokkal! Akkor még egyszer a chart, most már a mai zárással. Opus/D https://ibb.co/KjRgHcV
Kedves minuszolók! Mi nem igaz abban amit írtam? Csak a tényeket írtam le. Persze ha a mínusz nem a hozzászólásnak szólt, hanem az 5%-os esésnek, az más.
Jol bedugozta vmelyik eladni akaró(bár ezt kétlem)...de ha vki 50 000 et akar eladni nem így adja...vagy leönti vagy apránként... ez ledugózta...bár birtam volna ha kikapják...egyszer szedtem ki egy nagyobb dugót Bif-ben....nagyon érdekes volt...megnyílt a tér, jó köröm volt benne.
Én inkàbb úgy nézem hogy a nagy esés utàn 434ről 29x-ről újra hova jutott,akkor kellett volna tökösnek lenni és venni,1hònapig csak ment felfelé szépen lassan,akkor ma nem érdekelne senkit ez a pàr Ft mínusz
Ma lassan, de biztosan esett sajnos. Természetesen nem kell minden nap 20-30 Ft-ot emelkednie, de egy ilyen jó jelentésre sokan többet vártunk. Ez jelentheti azt, hogy a Q2 eredménye, a funda gyakorlatilag előre beárazódott, ahogyan pl. az Otp-nél is láttuk, hogy jelentés előtt száguldott felfelé a papír, a brutál jó jelentés után esett egy kicsit, aztán 1,5 hónapig stagnált az árfolyam. Ha nem lesz valami jó hír a közeljövőben a Q3-ig én lassú lecsorgást, maximum oldalazást várok.
NEW OPUS GLOBAL