Akkor Te a szerencsések egyik vagy gratulálok :) Azért azt is tudjuk, hogy rengeteg embert tettek már ezek tönkre.... így az óvatosság nem árt! Én veled örülnék, ha végre tényleg megindulna, de majd az idő eldönti, hogy sírunk vagy nevetünk :)
Csodálkoznék azon, ha valakinek 500 körül az átlaga, mivel lehetett sávozni, napizni, hígítani, stb. Jómagam egy-egy nagyobbnak tűnő spekaelmelkedésnél eladtam a részvények egy részét, majd alacsonyabb áron visszavásároltam. Hogy mennyi az átlagom, azt nem tudom, de volt aki anno kiszámolta, azóta azonban változott, mert 120 alatt rendesen vettem. :)
Szvsz ez nem igaz, viszont a részedről a 10-szeres növekedés stb. az nem reális... így aki így gondolja az nyom egy mínuszt :) Ezért találták itt ki a véleménynyilvánítást! Legyél kicsit empatikusabb és gondolkozz el azon is, hogy aki 500-nál van esetleg beragadva mit gondol az ilyen szintű megnyilvánulásokról, felbeszélésekről, amire volt már itt bőven példa... Persze a többség már rég nincs itt... Ráadásul mindenki láthatja a papír eddig szereplését és többet nem is írnék erről, mivel az önmagáért beszél.... Én örülök mindenki sikerének viszont a simlis, tolvaj bandákat nem csipázom....
NEW OPUS GLOBAL