Elmeséltem egy valós tőzsdei sikertörténetet. Az Oppinál is beáll majd az árfolyam valahova, és ott fog mozogni évekig, mielőtt újra 760, vagy 1000 lenne. Lőrinc úr nevén sok egyéb üzlet is van, kell az összeszedett pénz sokfelé.
Nagyon jó hete volt az opuskának és el is ment a 200-as falig. Persze, hogy nem fogja csak úgy átvinni elsőre, ahhoz több kell. BUX indexben benne van, számok jók, majd jönnek az okosok és lassan bekapcsolódnak ők is. A jelentések után hetek is el szoktak telni mire megfordítják a vitorlát. Részemről kivárás és mozi.
Nézz meg darabszámokat... Az opusbol mennyi van és a másikból... Illetve két céget összehasonlítani nem túl jó módszer így... kissé máshogyan talán jobb
A Panni jó példa. 2010-ben vettem 1000 felett, aztán 2021-ben lett újra 1000, az 11 év. Közben öt éven át 300 és 400 között mozgott. Ott tanultam meg, hogy időben kell lekövetni a fájdalmas árfolyammozgásokat is, a tőzsde nem játék.
2018 közepén volt, aki feltette a kérdést, mitől menne ez 200 fölé. 3-4 hónap telt el és 800 fölött volt... :D :D :D Bármennyi lehet. Ha a nagyok úgy akarják, július közepén 1500 lesz. Ha meg úgy, akkor 50. Teljesen mindegy, itt ki mit ugat, teljesen mindegy a TA, minden teljesen mindegy. Az a kérdés, mi a nagyon óhaja... És az lesz.
NEW OPUS GLOBAL