Mocskos egy tetu reszveny akinek a gazdaja is egy nyomorult allat.3 Millaval esik ez a fos megint.220 megpakolva mikor kutya sem piszkalja.Szarra shortoltak ezek a barmok.Vicc ez a reszveny.Mikozben munka van szarasig a cegnel,de az arfolyamra tesznek magasrol.Attol meg hogy a vezetes egy rakas szart nem er,de ez a ceg termeli a profitot,...csak nem nekunk.
Szegény Jó Isten! Mennyi dolga lehet (van) mostanában, mivel mindenki imádkozik, ki ezért, ki azért! Nem imádkozni kell, hanem likvid pénzt csinálnod, mert egyszerre fog kitörni minden eddigi sz@ros szenny papír és azt sem fogod tudni, hogy melyik "buy" gombot nyomd! Azok imái hallgattattak meg akik a lehetőséget keresik a kitörésre és felkészülnek!
Peti,kutyát nem érdekli itt a jelentés,csámcsogás lesz rajta napokig és ennyi.Forgalom kell ide,semmi más....Április, ha nem változik,akkor majd én csinálok forgalmat......piacin.....amúgy meg Rogán Tonya nem elég még te p..raszt?????
Én ,már annak is örülök, hogy Mo.-n nincs többnejűség,- mert ha többnejúség lenne,- akkor lenne egy tucat andink és a tucat andik cégekikből leszámlázott ktg. számlákkal biztosan mínuszba kerülnénk. Igy is kétséges, hogy nem.
Mindig úgy várjuk ezeket a jelentéseket, mint valami mérdföldköveket a cég életében. Aztán nem más, mint szarrá kozmetikázott excel tábla, aminek amúgy már 2 hónapja kint kellene lennie. Én ugyanolyan semmilyenre számítok, mint az összes eddigi.
De remélem PAPAYÁnak bejön, és robbanunk. A reggeli imámba is belefoglaltam ezen kívánságomat. Bár nem tudom, létezik-e olyan jelentés, ami robbanthat.
Nagy remények után nagy koppanás lett ez a papír.. Pedig akár még működhetne is, már ezerszer átbeszéltük.
Zene sürgős pénz vonzására | Gazdagság, bőség és jólét | Erő és erő | 432 https://www.youtube.com/watch?v=I9c-Gcwr3-E Hallgathatnánk ma ezt közösen, mindenki önállóan otthon. A sok fel és lebeszélés között egy próbát megér. Néhány frontin bevétele mellett egészen meg lehet tőle nyugodni. :)
NEW OPUS GLOBAL