Jó reggelt A Mai napon ( 2021. december 15 ) jelentés : A 2021. évi III. Negyedéves jelentés közzététele lesz, gondolom zárás után . Az árfolyam a dráma szakra jár, miközben az elnyert tenderek, megszerzett akvik alátámasztják a cég tőzsdei értékének magasabb ( jóval ) szintjét. Én már nem adom el az tuti. A Jelentéstől nyereséget remélek. És helyes lenne ha már itt vagyunk ebben a fosban, választás előtt a nyereségből az OPUS részvényesek számára jövőre osztalékot fizetni.. Autópálya tender év a sajtó szerint a kormány év végéig le akarja zárni, és ki fog derülni, hogy ki/kik nyerték meg. Remélem Orbán ebből nem táncol vissza , mint ahogy a Reptér ügyében.
Na eljött ez is, ma jön a Q3… régi szép idők fügéi jutnak eszembe… látva a tegnapi óriási 16M forgalmat, nem számítok semmi jóra. . Total magára lett hagyva ez a papír, bármi jön, a sok 10Mrd-os tételben 10db-al simán lekötik. Sajnálom hogy ez ma Mo-n megtörténhet…
Hmm.. mindig mindenben tudni szoktam dönteni, vagy így vagy úgy. Opusszal kapcsolatban olyan mértékű a bizonytalanság bennem, amihez nem is nagyon éreztem hasonlót jópár éve. Nem tudom mit csináljak, de valamit kellene. Mert így lófasz, a pénz is csak fogy, az ideg is szétb.sz. (bár annyira nem).
HAJRÁ TE HÍGFOS!
Holnap jelentés, lehet behúztuk a NASA-t, csak felpattanna rá 250-ig 1 órára...
Konkrétan semmit nem írt, csak hogy figyeljünk. Mondjuk azt sem mondta, hogy azért mert 200 alá, vagy mert 250 fölé néz.. De ő egy szavahihető ember, eddig semmi sem jött be neki amit mondott. Most igen bízom benne, remélem bocsánatot kell kérnem amiért itt b@sztatom.. FIGYELJÜNK !!!
Gondolom a holnapi jelentés a pesszimisták szemszögéből -0-ás lesz, a optimistáknak meg +0. Mint amilyen már 3 éve. Azt sem tudod jó, vagy jó lett az eredmény ;) Megfogadtam, hogy 2022-be úgy lépek át, hogy nem lesz Opuszom. Nem sok időm maradt..
PAPAYA! Ottvagyunkmár?
Törölt felhasználó2021. 12. 14. 13:16
Értékteremtés mindenek felett, ez a mi szenvedélyünk.... Mozgalmas időszak... Hányinger.
NEW OPUS GLOBAL