Csak amit te is írtál az a fura. Voltak érthető dolgok ( média kiszállás. vagy a Mátrai túl sokba került volna és ki kellett szállni) vagy kevésbé érthetők a 4iG -Appenin kiszállás- viszont azért érthetetlen nekem mert éppen idén bővült a portfólió két stabil nem akármilyen cég 50%-a (tigáz-titász) .A cég sorba nyereséges- csak beforgatják a lóvét és kicsi az adózott nyereség..szóval nem látom, hogy a cég lefelé épülne.
..ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy beletörődik-e 160mrd minuszba. Szerintem nem.
Rajtunk kívül még szerencsétlen MNB-t sajnálom. Minden nap verejtékes munkával keresik az árfolyam támadóit, de bazzzmeg nincs meg!!! Milyen frusztráló lehet több éven keresztül minden reggel úgy bemenni dolgozni, hogy tudjuk, ma sem lesz előrelépés. A kanyarban sincsenek a bányászok - ez a kemény munka!
Igen, ezt is lehet intő jelnek kellene vennünk. Minden arannyá válik amire csak ránéz, ez meg lassan eltűnik a süllyesztőbe. Lehet igaza van annak, aki azt mondja, hogy ezt már rég elengedték. Az lehet, hogy még nekik sem ez volt az eredeti cél, de valami(ki?) elszarta az egészet. Utólag majd kurva okos lesz mindenki. Csak kár, hogy velem együtt sokan mi lettünk itt a kísérleti nyulak.
De micsoda "bevétel" lehet az OPUS-on kívül, ha egy harmadolás után is erős plusz az egyenlege vége. Tehát vesztett ~160mrd-t, de gazdagodott.. Az igen!!! Andi..
Csak jelezném ML vagyona az elmúlt években folyamatosan növekedett, ami nehezen felfogható ha a 400Mdb opusa 611-ről 220-ra esett. Azaz 390Ft-al csökkent részvényenként, az a 156Mrd mínusz nem? . De nem csökkent hanem emelkedett
Mindig is tele volt ez a fórum ide behányó, jólmegoszdó kis g.ecikkel. Most sincs másképp. De hogy mér' nem tud máshol elélvezni azt nem tudom, mint hátunkra púp úgy hiányoznak ezek a kárörvendő Istenbarmai.
Engem is ez az ellentét dühít a legjobban. Ha vettem volna valamit, ami aztán látom, hogy nem megy, nem nyer, adósság, hitel, nem fizetés, politikai ELLEszél... akkor azt mondom, rossz lóra tettem. Nem jött be, így jártam, nyelek egyet.
De itt van ez a csoda, ami lehet benne van, minden ragyog-fénylik.. de így letérdeltünk, is nyelünk..
Igen persze vannak még, csak ez végig tolt egy komplett ciklust (4év) lefelé, amiben volt fuzió, volt beolvadás volt a bét történeteben “egyedi” story is, aztán apport 611-en (jelenlegi ár 3x-osa) ami alá tudjuk nem esik, mert hát azt nem engedik, aztán 500-400 majd 300-as stopok kiütése, egy covid, titász, tigáz minden sz@r megnyerve kb 350Mrd értékben, majd 400-as célár, aztán mi van? . Semmi, itt b@szódunk meg +25% BUX-nál -25% ytd adattal.
NEW OPUS GLOBAL