Az a gond, hogy a választási bizonytalanság/félelem még be sem indult igazán, és sajnos nagy eséllyel innen még csak lefelé lesz addig (ha utána is elindul egyeltalán, mert a 4 év alapján az sem biztos)
Big, én is azt gondolom, hogy kiseggelem addig. Mondjuk bármennyire szarul néz ki jelenleg a szitu, meggyőződésem, hogy lesz változás. Van pár ötletem hogy mi történhetne, de nem akarok nostradamus lenni...
Szerintem még maguk sem így gondolták ezt a fúziós csodát. Valami valahol félrement, és elengedték a kezét.. Kérdés - lesz-e ez még valaha felkarolva, vagy az enyészeté lett.
Konkrétan megtudja valaki tőzsdéhez kicsit értő, hogy van Opusom, megváltozik a hangja... És konyakkal kínál :-) . . Mi lesz ebből? A legrosszabb forgatókönyv fele tekergünk sajnos.
Az oroszok már a spájzban vannak ( Tizedes meg..... című filmből idézet) https://magyarnemzet.hu/dosszie/varoshaza-gate, a tyúk eszű fideszesek nem is gondolnak arra, hogy a ruszkik a közpénz lenyúló fidesz körüli kollégákról is gyűjtöttek adatot, ha buknak átadják Márkiéknak, nekik a jó kapcsolat az érdekük és nem a konfrontáció, a hülyék lesz pofára esés!
NEW OPUS GLOBAL