Sőt én pl. a jelentős virtuális opus bukó ellenére is a fideszre fogok szavazni. Nem azért mert nem tudnék jobbat elképzelni- hanem a másik alternatíva egy átlagembernek óriási sz.pást jelentene...
Ugyan már milyen árfolyammal a választásnak!!?? Te sem gondolod komolyan hogy valamelyest befolyásolja akármilyen Opus árfolyam a választásokat 😂😂 Itt pár ezer emberről van szó aki át lett baszva!! Ezek nagy része el sem fog menni szavazni sértődöttségében! A szavazás kimenetelét úgy mint négy éve, a fiatalok, külföldi magyarok, nyugdíjasok és a cigók döntik el😃👍 Lehet hogy nem nyeri újra kétharmaddal választást Orbán, viszont nagy fölénnyel újra négy évig rabolhatja az országot 😟
No, ez teljesen korrekt, sőt nagyon jó megfogalmazás volt. Egyetértek abban, ha a vezérlőben teljhatalom van, és sérthetetlenség, akkor tényleg marad a kisbüfik problémája az árfolyam, ahogy mondták. De ha megcsapja őket a változás szele akkor a gazdasági befektetéseiket nagyon stabillá, vereségállóvá kell "menedzselni" a következő 6 hónapban... . Majd látjuk, de ez a 220 körüli szint botrány... Vallom, hogy ilyen árfolyammal nem lehet nekimenni a választásnak.
Nem mondtam senkiről, hogy szar tőzsdéző. Csak leírtam a saját véleményem. Hogy mitől függ, hogy jó-e az irány? Attól, hogy milyen fundamentumai vannak a cégnek. Attól, hogy milyen ágazatban tevékenykedik. Attól, hogy mit képzelünk róla egy év múlva. És Opus esetében - igen, ettől fogsz sokkot kapni - attól, hogy elhisszük-e, hogy nyer az ellenzék? Mert ha igen, akkor az jó lesz a papírnak!!! (Mondom én akit a kollégái csak vérfideszesnek hívnak) Miért lesz jó? Mert meg fog születni a gazdasági elit körében egy konszezus. Kénytelen lesz megszületni és ez helyreállítja a bizalmat. (Ezeket az elszámoltatás dumákat már 60-as IQ alatt se veszi be senki)
Igen. Csak ott is az a lényeg ami itt megfelelő irányból kell vásárolni! Egyébként 35 dollár körül volt a repüléskor és utánna egyből bejelentették, hogy saját részvényt fognak eladni. Majd kétszer el is adtak.
NEW OPUS GLOBAL