Jó pár éve azt várjuk, hogy mikor ugrik egy nagyot...de ez továbbra is csak lapít.. Sajnos én nem látom, hogy hol talicskázzák ki a pénzt- hiába irkálják ezt páran. Azt látom, hogy fejlesztésbe tolják a pénzt- így nincs adózott profit, Azt látom, hogy nem volt minden vásárlás sikeres ( de pl a ME-től is megváltak amint az sokba került volna) talán az az építő cég eladás a fiának ami koccosnak tűnt. Sajna én is rosszkor vettem ( 2018-ban kezdtem részvényt venni egyáltalán bármilyet is) de nem Mészáros a hibás hanem Én mert a brókerek és egyéb személyek által mesterségesen lett feltuningolva az árfolyam- mögöttes érték nélkül. Az opus vezetés annyiban járult ehhez hozzá, hogy kamu nagy terveket vázolt fel ( külföldi terjeszkedés 1 milliárd eurós kapi stb) Lehet én látom rosszul, de több mint 1 éve viszont szépen araszolgat felfelé a cég "értéke" - az árfolyam valamiért semmire sem reagál egyelőre ( sem BUBE sem TITÁSZ-TIGÁZ sem egyéb nyert közbeszerzések- sem az élelmiszeripar beindulása stb)
Nem kell beszarni. Nem gond, ha erre a hírre is minuszban zárunk. A befektetők már eldöntötték. Ennek a részvénynek az lesz a sorsa, hogy hirtelen kegyetlenül fogják felrántani. Na az nagyon fog fájni néhányaknak. De mindenki csak a saját befektetésére koncentráljon. Az elmúlt 25 évben sok ilyet láttam már külföldi tőzsdén. Bármilyen fura, kicsit még örülök is a teljes rezignáltságnak.
Látom neked még van rá időd.. Én már a buszon sem ülök le, mert sietek. Ha csak az 50%-al számolunk, akkor is150mrd. Ráadásul jófórmán csak 2020-tól indul a lista. (tehát csak ~2 év van benne). Parádés. És senkinek nem fáj rajtunk kívül. Vagy mi ülünk csak fordítva a lovon?
Sehogy sem kerek ez a történet és egyáltalán nem biztos, hogy jövő áprilisra kibogozódik.. A jelenlegi vételrő csak annyit, h szűk a stop, rem. nem ugorja át :DD
A management tudja jól, hogy miért kussol, az NMB meg mér' nem talál semmit. Lezsírzott történet ez, olyan igazán Fideszes mindenkidögöljönmeg történet.
A vásárlásra rá fox b.szni :) Holnap már bánni fogod :)
tényleg unikum a sztori, mint ahogy az is, ahogy a menedzsment mindezt kezeli. Az új biznisz hírére vettem egy pakkot bízva abban, hogy érdemben (még) nem reagálja le az árfolyam. Eddig pipa :D
Az össz. pakkuk elenyésző töredéke az, a többi 2016 május-június. De múltkor kérdeztem,hogy apu besz..opatott mindenkit? Ti kiszámoltátok a 810 és a mostani árfolyam közötti rész mennyi b+? A válasz az volt,hogy nincs ez még lefutva....Én tömören csak a jó k.rva anyját kijelentéssel nyugtáztam ezt...Ennyit tudok
Peti, én nem tudom hogy van-e ilyen félelem, és hogy van-e hatása, vagy lesz-e az OPUS-ra. Mivel kő kemény 2/3-os fiesz 2018 után, sikerült az árfolyamának a 2/3-át elpárologtatni, lehet hogy nem kell ide fidesz nyerő, hogy menjen a cég. Teljesen fordított az egész, semmi sem stimmel, minden szembemegy a logikával.. Btw iyen mrd-os nyerésekre pár hét alatt, ami kb 100M$, egy ilyen centes papír azért usa piacokon tolna ám egy 60-100%-ot simán...
NEW OPUS GLOBAL