Ez nagyon ismerős, én is láttam már ilyent. Az egyik általános harmadikba járó kiscsajszi mondogatja, hogy "úgy útálom, mikor azt mondják, hogy gazdagok vagyunk". Egy óriási merci, meg egy BMW vel járnak a szülők, csupa márkás cucc, de véletlenül elszólta magát az asszonyka, hogy a turkálóban is lehet találni ilyeneket, csak kell tudni mikor jön az áru. A merci 12 éves, a BMW sem új. Éttermük van, így nem feltűnő, hogy minden este italozgatnak és ritkán, de a hölgyike meg is sérül. Talán a férj, talán az ital által??? Kifele nagyon szépet mutatnak, facebook tele van csodás fényképekkel. A költségvetésük meg hitelekkel.
A legutóbbi jelentésből kihozták, hogy rv.enként 15 Ft a nyerő. Ennyit ment is, de előtte, sunyiban. 235-ről 250-re. Ekkora kapcsoltak rá a felbeszélők, hogy kitörés lesz, most kell venni... Nem szeretnék semmilyen következtetést levonni, de jelenleg sunyiban csorog. Ahogy írtad, ha jó lenne a jelentés, már csipegetnék. Mindenki döntsön belátása szerint.
Gratula, hogy egy hétig nem nézted az árfolyamot. Én sajnos naponta kinyiton a Random-t. Nem akarom elhinni, hogy ennyi volt, és már soha nem indul el vissza fel. " Ez az Opus egy aeanybánya,- de nem nekünk a kisbüfiknek." De nekönk is az lehetne, ha Orbi aranybányászati jogot adna az Opinak. Ha megnyitnánk egy régi aranybányát és elkezdenénk kitermelni az aranyat, lenne itt kapkodás,- mindenki Opus részvényt akarna. Bár már itt tartanánk.
Csak? Szegény le van maradva. Egy felkapaszkodni vágyó ismerős csajszi, csak Louis Vutton cuccokat illetve hasonló vagy még menőbb márkákat hajlandó hordani. Nem, nem milliárdos. Férjével bődületes hitellel terhelt pest környéki házban laknak, a kocsi céges, a csajszinak nincs jelenleg munkája, de a rongyrázás a férj fizetéséből, aki egy céges alkalmazott, megy. Ez egyeseknél a mai rögvalóság. Megtette a hatását az évtizedekig a reklámokból ömlő " mert megérdemled, mert megteheted, Te is lehetsz, Te is hordhatsz" duma. Egyre többen, akik meg sem engedhetnék magukat ilyen cuccokat hordanak. Azt hiszem a világ és vele együtt a realitás kifordult magából. Szóval egy ML szintű fazon egy ilyen cuccban szerintem, nyugodtan lehet.
A héten nem néztem árfolyamot. Azért most, hogy ránézek nem lettem boldogabb. Mindjárt jön a III. negyedéves jelentés. A látottak alapján működési szinten az is sz.r lehet, különben már vennék. Kall, viresol, fél tigáz, elméletileg nyáron dübörgő turizmus Hunguest, építkezések mennek, mint állat, árfolyam meg esik. Vagyis egyesek már tudják, hogy a pénz már megint eltűnt. Majd ráfogják az emelkedő gázárakra. Röhej.
NEW OPUS GLOBAL