Arra gondolsz, hogy Xi Jinping maga köti le mindig záróban 40 darabbal, hogy másnap kiforgasson néhány pánikoló kisbüfit és vegyen még 5-6 ezer darabot? Közben pedig minden jószándéka ellenére a cég ezzel szemben nem tud védekezni, pedig saját részvény vásárlására is kapott felhatalmazást, de hát nem tudják tartani ezt a volument? Szerintem van benne valami.
hallottam ma egy konteót. mi a véleményetek arról, hogy kína érdekeltségek tolják lefelé az árat, miközben igyekeznek fű alatt minnél nagyobb befolyást szerezni a cégben. ez megmagyarázná az árfolyamot, a vezetőség hallgatását és még sok minden mást is... vélemény?
Én nem értek hozzá, de nem lehet, hogy brokik egymás között adják, veszik, felverve az árat? Ha meg valaki kedvet kap, látva a szárnyalást, annak meg a nyakán marad. Persze kell valami hír, amivel alátámaszthatják a kamu felrántást.
gondolom nagyon gáz volt már, hogy minden jó hírre esünk. most először letolták a gatyát, majd meghúzták oszt a végén maradt csorgás lefelé. ez az egész egy csúnya nagy gang bang. szépen körbeálltak minket és most megy az oblákoltatásunk.
micsoda szép nap ez a mai is. szárnyal a magyar gazdaság + 6.1% az inflációt megfékeztük a benzinár befagyasztásával, lett új szuper bankuk. itt az Ousznál meg srv és vadaskert. ja ezek sem. nálunk csak a megszokott értékteremtés megy!
NEW OPUS GLOBAL