Értem, tényleg off itt, de 2 gyerekkel kaphattatok 1,6 milliót, és az ingatlanok ára - amit épp néztünk - ennek többszörösével emelkedett pillanatok alatt. Off vége.
Azért esik, mert báncsátok Lölőt és megharagudott ránk kisbüfikre. Javaslom, írjon mindenki szépeket róla, a nejéről, O. V. Miniszterelnök Úrról és a fideszről!😉
Lehet itt politikai alapon vitatkozni, de ki a fene akar bődületes áram, gáz és közműdíj emelést? Ki akar most elektromos autót venni? Az egyszerű átlagos baloldali szavazók egy része is azt mondja ez az MZP nem normális. Így nem fog választást nyerni. Nem hülyék az emberek, a saját zsebüket azért nézik.
Az évek tapasztalata. 50 felett vagyok. Normál bejelentett munkahelyen 450 e körüli bruttóval- közel minimálbéres párral és 2 gyerekkel. Szóval véletlenül sem a gazdag kategória. Ennek ellenére annó 51%-al kellett számolnom a levonást- a fidesz időszak alatt ez 34% levonásra változott.. A családi pótlékkal és adókedvezménnyel még 65 ezer marad nálunk. Az ellenzék már bejelentette a sávos adózást...annó is ezt csinálták, de a határt mindig úgy húzták meg, hogy aki hivatalos bérrel fizetett az már bele esik a magasabb sávba.. 2. Jól jött a CSOK ( és még nem is a hitel része miatt) 3. Munka mellett főiskolát végeztem (28 éve egy helyen dolgozom) és pont beszoptam a tandíjat... 4. melanómám volt (bőrrák 7 műtét sok kötözés stb) pont beszoptam a vizit díjat.. 5. A komcsik időszakában 30-35%-ot vitt a gáz-villany-víz díj pedig 55m3 lakás volt- most 10-15% ugyanez.. 6. Összefoglalva- Elég jó a memóriám de nem emlékszem sem az átkosban- sem a későbbi komcsi időszakban engem és a családom érintő jó kormánydöntésre- de a fidesz időszak alatt elég sokra..
NEW OPUS GLOBAL