ami a BÉT-en folyik, az több mint problémás. Én most már csak azt tervezem, hogyan tudok normálisan kiszállni mindenből ami magyar papír, és bármi csak ezt nem soha többé.... . Pedig én mindig elzárkóztam, csak BÉT-eztem, idén kezdtem USA papírokat... teljesen más világ. Ez szégyen. Amit ezzel a papírral csinálnak, az viszont szerintem már túlment minden józan határon... . Remélem boldogok... Sikerült idén 90Ft-ot leerodálni egy 300Ft-os papírból, úgy, hogy közben lett egy titász és tigáz....
csak egy a bosszantó az opinál, hogy ez morzsa, amit itt most kivesznek, ahhoz képest mennyit loptak itt el a közpénzből az évek alatt, de még ez is kell nekik,
Hát ez a tőzsdefejlesztés egy csoda. Szét van cseszve az egész. OPUS 4 éve esik. CIG egy rulett, de az is képtelen bármi emelkedést megtartani. 4ig-ben hírzárlat van, digi sehol, ah sehol. ómlik. . Ha ez nem lett volna egég, most a molt is földhözb@szták a befagyasztott üzemanyag árakkal. Az eszem megáll, de komolyan. Ez nem tőzsde, itt semmi nincs piaci alapon....
Lölőnél állítólag mosolyszünet van. nem tette kötelezővé az oltást. állítólag a indokolatlan mennyiségű oltás rohad a raktárakban ani kúrva sokba került. az oltakozási kedv neg a béka picsája alatt. a rendvédelmisek a az általam halott pletykák alapján kollektívan készülnek 1 év szabira. érdekes hónapok jöhetnek.
És pont az a zavaró, hogy nem beszélnek. Velünk nem. Nem osztanak meg semmit a részvényesekkel. És ez az ami nem fair. Nincs interjú tigáz óta, nincs interjú titász óta, nincs interjú a hotel eladások miatt. Kuss van. ML köül óriási a csend.... A lagzi óta.
tegnap az atv-ben láttam a pcr tesztekkel is ügyeskedtek, ezek az ország fekélyes gennyesei, áprilisig még itt fognak lopni, hihetetlen még a halálon is nyerészkednek, mindenütt átbaszás, lenyúlás van
Ez ennél sokkal egyszerűbb. Ne abból indulj ki, hogy a NER-ben úgy vannak mint mi kisbüfik, hogy nem tudunk semmit. Ők tudják. Akkor miért feszüljenek. Minden mindenhol évekre előre megvan, fel van építve, változókkal mindennel. . Ha jó körben vagy tudhatod, mi lesz, ha nem akkor itt szenvedsz, szenvedünk, találgatunk, tippelünk, stresszelünk, és tesszük tönkre magunkat. Viszont ha tudnád, hogy mikor mi a cél az árfolyammal, akkor Te feszülnél? Akiknek több 100k vagy milliós pakk van, azok nem gondolnám hogy idegesek. A/ aki ide betol több 100 millát, biztosan van máshol Mrd feletti vagyona, így nem feszül. B/ tudja kit kell felhívni, hogy megnyugtassák. . Én nem tudom mi a sz@r folyik itt, de ez egy olyan gyászos történet az elmúlt 4 évben, hogy szerintem több ilyen nincs, nem is lesz.
NEW OPUS GLOBAL