Szar nem szar sok igazság van a cikkben, egy biztos, hogy az opust meg a tőzsdét nem a gázszerelő találta ki, meg hogy ilyen szervezett legyen az egész, jól felépített remekül működő rendszer. Valóságos pénzszivattyú és emellett adót fizet foglalkoztat és a lényeg amiért létrehozták hosszú távon biztosítja a Fidesz pénzügyi hátterét.
Ez a cikk.. katasztrófa, lázító szar. Semmi egyéb.. . Idézem: “Várkonyi Andrea arra a pénzre hajtott rá, ami nem az övé, nem a gázszerelőé, jog szerint mégcsak nem is Orbáné, hanem a magyar nép tulajdona (az lenne, ha ezek a bűnözők el nem lopják). Az ő luxus élete mostantól arra a pénzre alapozódik, amelyből nem építettek kórházat, iskolát, amit nem adtak a fogyatékkal élőknek, a hajléktalanoknak, a hátrányos helyzetűeknek, amiből nem jöttek létre új munkahelyek, nem épültek új utak, hidak, szolgáltatóházak, amiket nem kaptak meg az egyetemek, a színházak, a tudományos kutatók.” . Ha itt a közbeszerzésről írnak - gondolom azokról - akkor ott több pályázó van, és általában valamit, pont hidat, utata, autopályát, vasutat épít a nyertes ajánlattevő. Ha pályázatra gondol -gondolom arra is - akkor ott rengeteg más cég is nyert pl a hoteleknél covid alatt, amiket fel kellett újítani, amivel el kellett számolni, hogy az ilyen semmitérő lázitó firkászok szebb welnessbe tudják kipihenni az ilyen cikkek megírásának fáradalmait. . Látom a rendszer hibáit, de a másik oldal, a mészáros cégek több 10.000 főt foglalkoztatnak, vagy mennyi megy jótékonyságra, sportra, adományba. Az egyetlen komolyabb SMA támogató az ML… . Az a baj, hogy amikor azt mondják hogy van 400Mrd vagyona akkor az egybitesek azt hiszik az ott van a bankba a számlán, mert vagyon kapcsán eddig látnak el.
Az én várakozásaim is magasak....... rendben menő szálláshelyek..... Titász, Tigáz (nem tudom negyedéves arányban visszaszámlálásra kerül-e) ..... emellett is okés ipar + mezőgazdaság
Én úgy olvastam, hallottam, hogy mindenki erős jelentést vár, az időarányosan leírt ÉCS-vel is kiugró eredményt. Ezt a várakozást az OPUS-tól már megszokott módon természetesen csak az rv árfolyam nem tükrözi.
NEW OPUS GLOBAL