már csak azért is most kellene vételbe kezdeni, meg az egekbe repíteni, hogy minél több szja-t kapjanak vissza az opus részvényes, gyereket nevelők 😉 #millióiq
Nézd, ha az Opus vezetés nem akar látványosan nagy cég lenni és a részvényesek érdekét is kielégíteni, akkor tök mindegy mit hoznak be a cégbe. ÉCS-t az évszázad végéig folyamatosan lehet csinálni és még száz más számviteli dolgot, vagy épp a pénz kitalicskázását. Minden csak szándék kérdése, ahogy árfolyam szintje is. A cégek jók, összességében semminek nem így kellene lennie ahogy most van. Előbb-utóbb változás lesz, mégpedig nagy változás, ami persze mindkét irányban lehetséges. Sajnos nagyon sok az átvert részvényes aki hitt ebben a magyar sztoriban. Sajnos nem becsültek ezek a lovagok meg senkit és semmit, fosztogatás, rablógazdálkodás folyik aminek meglesz a következménye.
Hello papaya! Örülök, hogy itt vagy . Ahogy mondtam már anno, ne foglalkozz a sok rosszindulatú billentyűhuszárral. Az autópálya koncesszió nagy dolog, de én más "nagyvad" hírre számítottam az Opus házatájáról. Valahogy nem hiszem, hogy ez önmagában lökést adna az árfolyamnak, hisz ez egy távoli dolog, még ha siettetik is, idén ebből nem lesz szerződéskötés egyik pályázóval sem. Szvsz több nagy kaliberű pályázóra számítok, mivel nagy és hosszútávú buli.
Nem tévedtem csak a bejelentés csúszott 3 hónapot. Többet nem tévedek mert semmilyen pletykát nem írok ide a fórumba. Te csak hallgasd a déli híreket. :)
NEW OPUS GLOBAL