hányszor hallottuk már ezt a nagy bejelentés kifejezést az utóbbi 5-6 évben és gyakran meg sem moccant a papír vagy még azok ellenére is csak esett. 4 éve ősszel nagyot ralizott, lehet a történelem ismétli önmagát. Én senkit sem beszélek se le se rá, csak nem szeretem ha megvezetik az átlag embereket és kiveszik az amúgy is kevés pénzt a zsebükből a tőkés ganajok! ;)
Azert hoztunk ide német és amerikai gyárat , hogy megtanuljuk és legyen tapasztalatunk, referenciánk , valahol el kell kezdeni . Kína is másolással kezdett mindent.
Valószínübb valami befektetési, felvásárlási sztory a háttérben amit valakik már tudnak. Jön a nagyvad közeleg... Vigyázz... Lebeszélők sortosok futás... Én mint befektető ezt remélem, sejtem.
hadi ipari story ez egy agyrém, hogy mi gyártsunk hadi cuccokat, nincs meg hozzá a technika tudásunk, kamu az egész, nézz már szét a világban milyen kütyüket gyártanak, hol vagyunk mi ettől???? Fényévnyire!!
Opus-ban még van tartalék. Autowallis kb ennyi volt szerintem, esni mondjuk nem fog, mert jó papír. Rába viszont nagyot fog menni az új menedzsmenttel és a hadiipari story-val az ősz folyamán.
NEW OPUS GLOBAL