Nézd, engem tényleg nem erdekel, hogy most jelentős bukóban vagyok, hisz hála istennek korábban ezzel a részvénnyel nagyot fogtam. De! Nem azért szálltam be, hogy két hét alatt duplázzak. Tényleg hittem ennek a retek társaságnak, hogy valamit felépítenek és hosszú távon egy jövedelmező befektetés lesz. A cég napi szinten nyeri a billiárdos megrendeléseket, a nagyrszű és mindenkinék okosabb Lőrincünk már top első, a részvényünk meg esik minden nap 2-3 forintot. Itt valami baromira nem stimmel, főleg úhy, hogy 350-re taksálják a reális árat. Ezt már a büdös életben nem fogják tudni vissza húzni, mert ember nincs, aki ennek a korrupt, buta, a gagyinál is gagyibb vezetésnek hinne. Sosem szidtam, az én döntésem volt és viselem a következményeit. De én erről a pénzről már lemondtam, eltemettem. De remélem, hogy a fantasztikus Beatrix, a mindenkinél okosabb Lőrincünk ezért egyszer nagyon megfizet. Ugyan a pénzem nem fog vissza jönni, de egy pici elégtételte csak jó lenne. Kitartást mindenkinek, főleg azoknak, akik minden nap lesik és ne adj isten , a konyhapénzzel szálltak be. Ezek a retkek csúnyán megvetettek minket, ez van, ezt kell elfogadni. Én megtettem..,
NEW OPUS GLOBAL