Nagy nyereség, nagy rizikó. Nekem már nagyos sok ismerősöm realizálta a veszteségét. A veszteség mindig fájdalmas, de itt már évek óta csak növekedett. Persze lehet várni a kitörésre és rakétázásra, csak ez már nagyon régóta húzódik. Ráadásul úgy, hogy ez a mélyrepülés szinte megmagyarázhatatlan.
Lölö okos. Nem egy lábon áll, így tud folyamatosan gazdagodni. Senki ne gondolja, hogy osztozkodni fog, a véres verítékkel ellopott pénzeken, hiszen ő viszi a bőrét a vásárba. Ha valamikor lesz számonkérés, nem a kisbüfiket fogják elővenni. Persze ennek az esélye nagyon minimális, ahhoz forradalommal kellene megdönteni a rendszert.
Én nem a károsultakon hahotázok, de nem értem ezt a siránkozást. El lehet adni és máshol próbálkozni. Csak egy gombnyomás és ki lehet dobni a savanyú szőlőt és lehet venni édeset. Ha valaki meg a citromot szereti nyalogatni, akkor nem bosszankodjon. :-)
Biztos. Nem török zúzok, nem kólázom, nem iszok... szóval ja :-) Terveim voltak hosszú távon ezzel a retekkel.. De nem erre számoltam 4 éves időtávon na... 17-18-ban ha megkérdezik, szerintem a benne lévők mind 20-21-re 1500-2000Ft-os árat mondanak rá... most meg lassan a tizedénél járunk.
Itt b@szakodunk 230Ft-nál, teljesen tehetetlenül, miközben ért a papír 2X és 3X ennyit is, amikor sokkal rosszabb állapotban volt a cég. Mindez fidesz 2/3 alatt. Hogy a pics@ba lehetséges ez. Olyan önuralmat tanulok ebben a papírban, hogy a Dalai láma jön lassan hozzám továbbképzésre... . Sszúúúúszáááá
te kíváncsi vagy rá ?? hogy mit fog hazudni ??? még valamelyik polgármester gyarapodását a szerencsének és a sok lottó 5ösnek köszönheti LÖLÖ meg a kaparós sorsjegyekre fogja majd ! de azért jó lenne ha megemlékezne a kisbefektetőkre is akiknek a pénzét is lenyúlta......
NEW OPUS GLOBAL