Sziasztok!
Tegnap nem voltam, most nézem mennyit mentünk tegnap. Látom semmit, sőt majdnem minuszban zárt. Ennyit ér egy Titász - Tigáz 50% csere. Mert ez nem nevezhető vételnek, hanem a Titász 50%-t beáldoztuk az 50% Tigázért. Anno összeszedtük itt, hogy hány új gyár, üzem készül kelet-magyarországon ami nagyon megfogja dobni az áramfogyasztást. Tegnap hajkurásztam egy gázos ismerőst akinek feltettem pár kérdést gázszolgáltatással kapcsolatban. Azt mondja egyes üzemekben még fűtés is alig van, mert a gépek, gyártósorok "befűtik" a termeket, ezek az új gyárak nagyságrendekkel kisebb mértékben növelik a gázfogyasztást, mint az áramfogyasztást. Hát hogy ebben mi a jó buli nekünk azt nem tudom. ML biztos, hogy jól jár, mert elszipkázta opus elől a fél titászt, a fél tigáz meg már anélkül is övé volt. Egyszerű embernek az utolsó bizalma is most szállt el a cég felé, mert 1,5 évig mondtak egy titászt és csak 50% lett belőle. Semmit nem változott ez a cég a szavahihetőség tekintetében. Déligyümölcs kollega belengetett egy nagy építési projektet. Semmit nem fog dobni az árfolyamon, mert a Bube is csak jövőre fog nálunk építési szakaszba kerülni és ki tudja mikor lesz abból pénz? Ha véletlenül bukna a kormány, senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy bube itt nem lesz, ha lenne is majd megépíti a Starbag. Nem tudom, én évek óta reménykedem, hogy lesz ebből valami, de egyre pesszimistább vagyok.
NEW OPUS GLOBAL