Hekis

Regisztráció: 2019-09-12 10:13:49

Hozzászólások száma: 10

Utolsó hozzászólás: 2019-12-08 12:18


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

NUTEX részvényesek topikja vasárnap, 12:18
Ebből a háromból egyik sem. A kulcs meg a nord számomra teljesen értelmetlen papír. Nézd meg az éves jelentésüket. Mekkora árbevételes cégek is? A kulcs kapitalizációja köszönő viszonyban sincs vele. Sima felrántás volt, mert most mindenki azt hiszi IT cég felvásárlási dömping van. 
Az Akko-ban van most az az ember akinek a tevékenységét jobban figyelem. Nem egy cégbe szállt bele és mindegyikben utána lett nagyobb befektető is. Lásd előtte Wallis...
Ettől függetlenül az Akko-ról szerintem már lecsúsutam, de a következőbe amiben elkezdi gyűjteni a részvényt én is beszállok.
NUTEX részvényesek topikja vasárnap, 12:03
Ha nem speka papír lenne miért nem lépte át senki az 5% százalékos küszöböt? Az elmúlt hetekben a teljes mennyiség gazdát cserélt. Szerintem nem is egyszer. Ha valakinek kellene akkor már rég nem tudna ekkora mennyiség forogni. Minden esetre sok sikert kívánok a meggazdagodásotokhoz. Én már csak olyanokban utazom amiben tartalom is van, van olyanban amiben egy bizonyos ember megjelenik és itt nem a Mészáros féle vonalra gondolok 
NEW OPUS GLOBAL 2019. 11. 29. 09:26
Jól számolom, hogy amennyiben nullázni akarják egymás között az rvket akkor a cig mai árfolyama melett és az opusra kalkulált legrosszabb esetnél 240 Ft-ot figyelembe véve a reális ár 571 Ft lenne.
2,1 milliárd opi, 5 milliárd cig  5/2,1×240
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 09. 13:33
Nagyon sokan az elmúlt hetekben jutottak hozzá és  még nem mindenki az nhb-nál tartott pakkhoz. Ők eléggé fent ragadtak, akár csak én, bár még nem férek hozzá a héten talán már átvezetik nekem is. Én is 621-es átlaggal vagyok ott bent. Gondolom sokan most realizálják a veszteséget, hogy nrm indul el felfelé. A választások tuti kihatnak az árfolyamra. Lesz egy-két város ahol bukni fognak, ezért is adják sokan. Azt hiszik a nagy vezér azért nem kampányol, nehogy összemossák a buktával. Pedig azért nem áll oda mert nem is kell, úgyis el lesz csalva a választás. Már tudják a végeredményt. Újabb két év nyugalom lesz és lesznek szebb napok. Én nem adom el, inkább a többiben fogom zárni a soraimat és itt javítani fogom a bekerülési átlagom. 
OTTone 2019. 10. 08. 18:26
Glosterről nincs véleményetek, szerintem ide beleillene mint informatika. 
OTTone 2019. 10. 08. 15:15
Mi a helyzet a Glosterrel? Most olvastam a tőzsdére lépéséről. Az lejegyezhetné az rv-ket? 
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 05. 13:29
Az elmu 1,1 az  emasz 1,01 p/bv, szóval nem várok az opusban sem tőle nagy elmozdulást. Figyelembe véve azt is amit korábban mondtak, hogy hosszú távú céllal vannak benne a többi béten forgó társaságban mostanában már mást kommunikálnak és cselekednek. Továbbra is bizonytalanul tekintek a jövőre. Nem hiszem, hogy nagyon felkeltik külföldi befektetők figyelmét. Én nem látok már benne olyan sikersztorit mint ami két éve volt, de hosszú távon talán még van esély egy felemelkedésre. 
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 05. 12:04
Sziasztok! Jó ideje olvasgatom a bejegyzéseiteket. Van rv-m, beragadt vagyok köszönhetően az Nhb-nak. Én is reménykedem szebb időkben, mert nem mostanában vettem és még egy darabig nem is férek hozzá ehhez a pakkomhoz sem. Ez van, ilyen a szerencsém, de a Budacash után csak belefutottam megint a jó buliba. 
Nekem csak annyi hozzászólásom lenne olvasva a féléves jelentést, valamint az elemzéseket, hogy egy mondat megragadt bennem. A cég rátája a jelenlegi szinten megfelel a hasonló szektortársakéval. Szóval innen felfelé elmozdulni csak további tartalom feltöltéssel lehet szerintem. 
Az elnyert munkákat én nem venném annyira figyelembe, olyan költséget társítok mellé amit nem szégyellek és úgy veszem ki ami kell. Nem osztalákként.
Est média szekta 2019. 09. 12. 10:27
Miért kell becsmérelni más ember véleményét. Egy fórum nem erre hivatott. Ezért nem is állok le veled vitatkozni. 
Est média szekta 2019. 09. 12. 10:18
Sziasztok! Új vagyok itt. Én tavaly a csúcson eladtam, azóta csak hallgatom a híreket. Ma már nem vennék belőle. Ha beömlesztik a tervezett mennyiséget 70 ft körül lesz az átlag.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek