Hekis

Regisztráció: 2019-09-12 10:13:49

Hozzászólások száma: 106

Utolsó hozzászólás: 2021-12-28 10:44


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL 2021. 12. 28. 10:44
Lassan a 4ig portfólióbővítés miatt megveszi az Opust. Az lenne csak a nagy húzás JG-től. 
NEW OPUS GLOBAL 2021. 12. 23. 09:26
Nem az a lényeg ebben az esetben, hogy van a megfogalmazás. Csökkentette? 60% a felértékelődés?
A lényeg a számokon van. Szarnám le ha 800 ft-os árfolyamnál így fogalmazna. 
Egyébként már vagy fél éve elköszöntem tőletek. Ott kidobtam piacin 245 átlaggal. Fájó szívvel, mert bukóval tettem 621es átlagról. Igaz előtte az emelkedést is végig tudtam játszani. Az adóval együtt is kb 0 lett a vége. 
Olvaslak titeket azóta is, csak nem szóltam eddig hozzá. 
Óriási, ahogy megjátszották ezt a sztorit annó és hogy így rá tudtak szedni minket. Sose volt emögött a sztori mögött más mint a saját érdekük.
Egyszer majd lesz valahogy másként is, de ahhoz itt elsősorban kormányváltás kell, és az hogy ezek meg elhiggyék, hogy máshogy is lehetne az opussal pénzt csinálni nem csak kitalicskázva.
További kitartást a részvényeseknek.
NEW OPUS GLOBAL 2021. 12. 23. 08:49
Appeninn real 2021. 12. 19. 10:25
Sziasztok! 4150 db hozzájárulás
OTTone 2021. 11. 25. 17:15
Én ott leszek. Megnézem magamnak ezeket a legényeket, hogy máskor is felismerjem őket a hétköznapokban. Bárhol, bármikor
OTTone 2021. 11. 07. 23:00
Szia!
Szerintem nyugodtan megkérdezheted itt
OTTone 2021. 11. 07. 22:53
Se merdzsó, se susogós melegítő. Egyszerűen átvertnek érzett befektető, akit az évek során párszor megszívattak. Köszönhetően annak, hogy ebben az országban következmények nélkül megtehetik bármikor. Most jött el nálam ennél a befektetésemnél, hogy nem fogom elengedni a dolgot. Hétköznapi ember vagyok, aki a megtakarítását kockázatosabb befektetéssel akarta fialtatni. Nyílván, ha rosszúl időzített döntést hozok az az én károm nem is okolok érte mást. Itt azonban keményen tolták a lehetőségeket, amik nagyon is kecsegtetően hangzottak és emiatt be is szálltam a pénzem egy részével. Amit viszont csináltak az minden volt csak nem tisztességes. Joggal érezhetem magam átvertnek és ebben a helyzetben miattuk vagyok jelenleg. Okolhatom őket és számomra itt jött el az a határ, amit már nem vagyok hajlandó elnézni. 
OTTone 2021. 11. 06. 13:31
Én nem csatlakoztam az összefogáshoz, bár terveim között szerepelt. Aggályosnak tartottam a felhatalmazást, mert nem tetszett, hogy 3. fél a nevemben alkut köthet utólagos tájékoztatással.
A közgyülin ott leszek és együtt szavazok veletek. Erre buzdítok mindenkit, aki nem tagja az összefogásnak. Lehetőségünk van felderíteni a sumákolást. Lehet, hogy emiatt akár törlésre is sor kerülhet, de abban az esetben kárpótolni fog a vezetők felelősségre vonása. Legalább látni fogom az arcukat. Kellemetlen pillanatokat szereztek nekem a befektetésemen keresztül undorító módon. A kiszervezett 6 milliárdos bizniszt nem felejtem el nekik, látva mekkora eredménytől fosztottak meg. Azokat a meglepődő arcokat ott látni akarom. Egyet megígérek innen nekik: ha nem lesz pozitív kifejlete ennek a történetnek és nem jutok minimum nullával a befektetésemhez akkor jobb, ja ők is megjegyzik az én arcomat. Találkozunk még utána.... Nálam a nulla bekektetett pénz + éves infláció. Nagylelkű leszek, mert nem kérek nyereséget azt majd személyesen
OTTone 2021. 07. 30. 09:48
Ezek az emberek tudják, hogy büntetlenül megtehették amit csináltak. Én nem bízom abban, hogy pereskedéssel bármit is el lehet érni a mai Magyarországban. Felfüggesztéskor mondtam, hogy itt júliusig semmi sem lesz. A hétvégén augusztus lesz és még mindig semmi. Titkon reméltem, hogy lesz előrelépés, de ismét kijózanított a nagy mutyizás valósága. Közben az egyik itt szedi ki a milliárdokat, másik meg a lengyeleknél gyűjti be ma már a kisbüfik pénzét. Azt sem értem, hogy a mai digitalizált világban, hogy nem látják az összefüggéseket és miért engedik. A Föld másik felén kidől egy fa, arról is lehet olvadni. Azzal, hogy egy cég errdményével a szomszéd országban a tőzsdén egy másik cég kérked, arról semmi sem lát napvilágot. Nekünk annyi pénzünk sosem lesz, amivel ezeket sarokba lehetne szorítani, pláne nem éveink és még több pénz a pereskedésre. Ezek az emberek a jog mögé fognak bújni és élvezik az életet. Egy meghallgatásra sem fognak elmenni. De máshova majd ki kell meniük, el kell menniük, valahova úton lesznek, vagy épp ott lesznek...., mint éppen más is, aki máshogy fog elégtételt venni rajtuk
OTTone 2021. 07. 30. 00:36
5000 szeres nyereség a Pannon Cargónál. 4,3 milliárd bevétel, 2,6 milliárd nyereség. 2 milliárd osztiként kivéve. Mi pedig egyszerűen csak elengedtük ezt a buzit az Ott1-től, ahelyett hogy őt pereltük volna összeférhetetlenséggel és megkárosítással holmi rágalmazó cikkek helyett. Kezd egyre jobban felhúzni ez a dolog, hogy át lettünk baszva! Sokba fog ez nekik kerülni még a jövőben és nem hiszem, hogy abban a helyzetben ne kárpótolnának majd saját vagyonukból, ha már az enyémet ellopták. Ennyi előnye van az Nyrt-nek, nyílvánosak a nevek, hogy kik tették. Nem sokan vannak, én meg nem felejtek!
Delta Szekta 2021. 07. 02. 10:05
Én már voltam olyanban, mikor 4-en nyertünk ilyen közbeszerzésen. 3 év volt az is. 1 munkát tudtam elhozni, pedig hárman egyeztettünk. Szinte mindig a 4. nyert. Nem károgó vagyok, csak tisztán látó. Felbeszélni sem kell az itt olvasókat. Játszátok meg a hullámot, de lagalább tisztán játszatok ti is! Ne csak felénekeljetek. A negatív eredménytartalékot ez tuti nem nullázza ki azzal amit a konyhára hoz. 
Delta Szekta 2021. 07. 02. 09:46
Nemsokára visszaesik
Delta Szekta 2021. 07. 02. 09:43
4ig is nyerte ugyan ezt. 2 pályázat 130 + 80 miliárd. Részenként 5-5 konzorcium nyert. Azaz kb 40 miliárd minusz konzorcium tagok része.
NEW OPUS GLOBAL 2021. 06. 11. 18:49
Miért is nem veszi a cég a részvényét ilyen jó áron?
NEW OPUS GLOBAL 2021. 06. 11. 18:27
Azért nehogy már most magasztaljátok Lölőt, mert megszólalt és kicsit emelkedtünk. Jónéhány hozzászólóból eltünt a korábbi évek keserűsége. A 350 ft mire mondja, hogy fair árazás lenne? A 611 ft-os apportokra Konzum nélkül? Vagy a 400 ft-on beépülő Konzumra? Reálisan nem ennyit kellett volna beböfögnie, hanem 800-900 ft-ot alsó hangon. Az akkori részvénykibocsátásokhoz és a konzum árazásához még az is kevés, de ha az akkor valós  volt akkor legalább ennyit kellett volna mondania. Arról nem is beszélve, hogy az akkor behozott cégek már termelnek. KALL, VIRESOL. Egyre kell nekik megint magasabb ár, de az nrm a mi érdekeinket fogja szolgálni most sem. Már részvény nélkül vagyok, múltkor kiszálltam. Elfogadtam a bukót. De akkor sem értem miért is kellene most hasra esni, hogy 350 ft-ot benyögött ez a köcsög, még így is kevesebb mint a fele, fúzióval együtt, ahhoz képest amit 4 éve felértékeltek, megbecsültek. Szemétláda bagázs!
OTTone 2021. 05. 29. 16:54
Az a helyzet, hogy a kormány már kormányváltásra készül. Ha nem így lenne, nem kezdték volna már most el alapítványokba menteni a vagyont. Szóval arra kár alapozni, hogy minket mentenének. 
OTTone 2021. 05. 27. 18:35
A vg hírt én sem tudom végigolvasni. A g7 hírét elolvastam. Hát mit is mondjak? Hírtelen mennyi okos cikk lett arról, hogy már régen is furák voltak a beszámolók. Amikor a megrendelésekről hírek jöttek, ott miért nem volt ilyen fejtegetés, hogy az eddigiek is gyanúsak voltak? 
Kicsit jobban kiemelve a g7 cikket:
Egy főre 1,2 miliárd. Akkor mi van? Senki nem köthet nagy üzletet, ha nincs elég alkalmazottja? Ebben semmi fura nincs, csupán játék a számokkal. 
Miért nem említi meg részletesebben az átfedést az Isrv-vel? Kósát miért nem emlegeti? Tovább menve Polaris is lehozta ugyan ezt a beszerzést.
Ha már 19-ben is bűzlött a dolog, akkor hol volt a kv? Mire kaptak hadi engedélyt? Hungarocontrollal lévő szerződés?
Az állami támogatások már jobban érdekelnek, mert az ottani előlegekkel mondjuk tudtak játszani és lenyúlni. Természetesen az eddigi eredménytartalék azt fedezi, ha vissza kell fizetni. Azonban az egyet jelent, hogy csontváz a cég.
Ha tényleg így van és buktam a befektetésem teljes egészében, jobb ha sose futok össze velük a hétköznapi életben. 
OTTone 2021. 05. 22. 20:55
Az a helyzet én ezt máshogy látom. Volt egy cég ami finanszírozta a forrásbevonásból, hogy kapcsolatot építsen. Ma ez már úgy megy, hogy keresek egy fejőstehenet ezek után és x százalékért odaviszem a kapcsolatot. Teljesen más a tárgyalási helyzet, mint egy cég alaklmazottjaként x ft- ért havonta. Részvényopció ide vagy oda, sajnos mindenki egyedül akar meggazdagodni és gyorsan.
OTTone 2021. 05. 22. 20:51
A vicc az, hogy még állást is hírdettek meg karbantartó pozícióra. Lehet az a patkány interjúvolta őket.
OTTone 2021. 05. 22. 20:49
Pont ezért nem vagyok boldog én sem. 

friss hírek További hírek