azèrt az érdekes , hogy az opus es az Est esik.. mind a ketto -10%. kurva nagy okoskodás megy. nagyon kivancsi vagytok tenyleg mi lesz a vege :) nyilvan pozitiv lesz csak kérdés mikor :/
Es ez meg csak a hiszti.Mi lesz ha tenyleg megerkezik ide az a fos?Ennyi erovel minek aggodni,hisz mind meghalunk.Vihar a biliben.Szep hetunk lesz bassza meg.
Fogalmam sincs ma nem volt időm semmit nézni. De itt valaki nagyon megöntötte... pánik van, most megint valakinél elszakadt a cérna. Fundamentumok nem vàltoztak. Pénteken nagyon jó jelentés lesz a Kallra. Nem értem józan ésszel felfoghatatlan.
Én keresem hol nyertünk megbízást ... De ez ami itt megy az vérengzés... és nem vagyok a vevő oldalon .... ezt sajnálom Egyébként gondoltam rád, mert Te ( és tényleg ) vagy az aki komolyan elemzi az OPUS fumdamentumait... Te mit gondolsz ?
240 Ez a szar meg esni sem tud.Csak ennyire futja nekik.Legyen inkabb 150 ma estere.Megyunk mindannyian a hid ala.Ott a virus sem er bennunket majd,mert olyan melyre meg az sem sullyed le.
NEW OPUS GLOBAL